Δολοφονία 22χρονης Ελληνίδας στο Λονδίνο: Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από τo σπίτι της στο Πάρκο Φίνσμπουρι η άτυχη 22χρονη Iuliana Tudos.

To πτώμα της εντοπίστηκε δίπλα σε ένα γηπεδάκι, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της και η αστυνομία ταυτοποίησε ότι πρόκειται για την Iuliana, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail, τα ρούχα της κοπέλας είχαν διασκορπιστεί μερικά μέτρα από τον τόπο της δολοφονίας.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η γυναίκα δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ» δήλωσε ο επικεφαλής της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών και πρόσθεσε, «προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο περίπου τις ημέρες των Χριστουγέννων».

Η 22χρονη πέθανε ως αποτέλεσμα ενός τραύματος από μαχαίρι στην κοιλιά και ενός τραύματος στο κεφάλι, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση. Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες και στο σπίτι της άτυχης 22χρονης, για στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Η νεαρή κοπέλα εθεάθη τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της. Τότε, τους είπε πως ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και πως θα τους έβλεπε αργότερα σε άλλο σπίτι στο Ένφιλντ.

Η Iuliana Tudos, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο σπίτι και τα ίχνη της χάθηκαν έκτοτε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ