Ladies & gentlemen, this is Μαίρη Συνατσάκη! Παρουσιάστρια, ηθοποιός, χορεύτρια ή τραγουδίστρια η πολυτάλαντη καλλονή;

Δεν είναι τραγουδίστρια, δεν είναι ηθοποιός, δεν είναι χορεύτρια. Κι, όμως, επιλέχθηκε για ένα ρόλο που θέλει και τα τρία.

Η νεανική πνοή του Hair στο Θέατρο Χώρα, 50 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα, θα ήταν δύσκολο να μας αγγίξει σήμερα, παρόλο που το κλίμα της εποχής ‘70ς σε συνδυασμό με κομμάτια, όπως το Let the Sunshine λειτουργούν σαν κουφετάκια νοσταλγίας.

Γράφει η Χαρά Ποντίδα στο Tospirto.net

Το επικοινωνιακό φόρτε του εν λόγω μιούζικαλ, που φέρνει στη σκηνή του Χώρα μια ομάδα με νέα αξιόλογα παιδιά (όπως λ.χ η τραγουδίστρια Angelica Dusk), στηρίχθηκε εξ αρχής στη γλυκύτατη και, όπως διαπίστωσα, ιδιαίτερα δημοφιλή σε νεαρές ηλικίες Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει όλες τις αρετές (κατά τη γνώμη μου πάντα) του νέου role model της πετυχημένης νέας γυναίκας αυτής της γενιάς. Μάλιστα (θα πείτε). Και; Κάνει για το Hair; Μπορεί να τραγουδήσει καλά; Μεταφέρει στον θεατή κάτι από την ψυχή της ακτιβίστριας Sheila; Απαντώ λοιπόν: Στη θέση της θα μπορούσαν να μπουν δεκάδες άλλες νεαρές κοπέλες, ικανότερες να αποδώσουν σε φωνητικό επίπεδο τα τραγούδια, με καλύτερη κίνηση ενδεχομένως (αν και μια χαρά τα καταφέρνει), όμως δεν είναι τυχαίο (ποτέ δεν είναι τυχαίο) που ο Μελισσόβας της έδωσε τον ρόλο. Και που όλη η επικοινωνιακή πολιτική της παράστασης, όλο το μιντιακό παιχνίδι στηρίχθηκε στο πρόσωπο της.

Η Συνατσάκη, είναι μια διασημότητα στον αχαρτογράφητο (ακόμα) κόσμο των blogger, με followers και «πιστούς» («πιστές» καλύτερα ) που ξέρουν τα πάντα γι αυτήν.

«Συνομιλεί» καθημερινά με χιλιάδες νεαρές μέσα από τα βίντεο της, το Instagram της, τα ρούχα της, το μακιγιάζ της, τις απόψεις της… Μπορεί κάποτε να ήταν το κορίτσι του Mad, αλλά ό,τι είναι σήμερα το έφτιαξε με τα χεράκια της μέσα από τον γενναίο νέο κόσμο του Google που κάνει εφικτή μια νέα τύπου καριέρα. Το μοντελάκι της ξανθιάς κωλοπετσωμένης (της προηγούμενης γενιάς) έφυγε ανεπιστρεπτί, δίνοντας σάρκα και οστά σε μια νέα γυναίκα που μπορεί να ελέγχει λίγο καλύτερα τους όρους του παιχνιδιού, κάνοντας το δικό της "ακτιβίστικο" παιχνίδι στο internet. Τα “googloκόριτσα” δε, αναγνωρίζονται αμέσως μεταξύ τους, κι έχουν τα δικά τους μυστικά. Sorry που δεν κατέχω τους όρους, αλλά όταν τα είδα μαζεμένα στο «Χώρα» (το βράδυ της Τετάρτης 27/12) πάρα πολλά με τις μαμάδες τους ακόμα (ηλικίες πρώτων τάξεων γυμνασίου μέχρι λίγο μεγαλύτερες) ένιωσα τι θα πει ενθουσιασμός της αναμονής και συνάντηση με κάτι που μόνο εκείνα ξέρουν.

Κι όταν στο φινάλε της παράστασης, έσκασε η…έκπληξη για τα γενέθλια της Συνατσάκη με την «κολλητή» της Ντορέττα Παπαδημητρίου να φέρνει τούρτα με κεράκια στην σκηνή, το κορίτσι δίπλα μου (που έβλεπε για τρίτη φορά την παράσταση) ψιθύρισε με νόημα στην διπλανή της “το είχα καταλάβει εγώ από το instagram”.

Δεν είναι ηθοποιός, δεν είναι χορεύτρια, δεν είναι τραγουδίστρια, είναι η Μαίρη Συνατσάκη.Πώς έλεγε κάποτε το τραγουδάκι, είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά; E ουδεμία σχέση..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ