Story of the day : Η καλλονή μητέρα μπήκε μπροστά στον μαχαιροβγάλτη έσωσε την κόρη πέθανε η ίδια (ΦΩΤΟ)

Μια ιστορία που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη - Δράστης ένας 19χρονος

Καμιά φορά η ζωή γράφει ιστορίες που ξεπειρνούν τη φαντασία των πιο μεγάλων συγγραφέων του κόσμου. Πάγωσε η παγκόσμια κοινή γνώμη μπροστά στην ιστορία της 21χρονης Σάρλοτ Ριτ . Η μητέρα της Τζέιν Τολ Ριτ,ξεψύχησε στα χέρια της  την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν προσπάθησε να τη σώσει από επίθεση μαχαιροβγάλτη.

Την ιστορία έκανε γνωστή η Σάρλοτ με μια ανάρτηση στο facebook, που έκανε τον γύρο του κόσμου:

Σε σχετικό post της στον λογαριασμό της στο Facebook τα Χριστούγεννα, έγραψε τα εξής: «θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για όλα τα ευγενικά μηνύματα και posts. Δεν είμαι σε κατάσταση να απαντήσω σε κανέναν, ούτε κανονικά θα έγραφα αυτό το status. Η σημερινή θα είναι μια ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ, καθώς η μητέρα μου δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια μου και μετά πέθανε στα χέρια μου. Μπορώ ακόμα να την νιώσω στα χέρια μου και να ακούσω τις κραυγές πόνου της, να δω τον πανικό στο πρόσωπό της. Η μητέρα μου πέθανε σώζοντάς με, μαχαιρώθηκα δύο φορές στο κεφάλι, μια φορά στο πρόσωπο και μια φορά στο πίσω μέρος του λαιμού. Είμαι με την οικογένειά μου και πρέπει να αναγνωρίσω το πτώμα της όμορφης μητέρας μου αύριο, που δεν είναι κάτι που θα περίμενα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να κάνω. Τζέιν Τόταλ Ριτ, πέθανες σώζοντας τη ζωή μου, και απλά εύχομαι να μπορούσα να αλλάξω θέση μαζί σου. Είσαι η ηρωίδα μου για πάντα και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, υπόσχομαι ότι θα απονεμηθεί δικαιοσύνη. Αυτό το κάθαρμα δεν θα γλιτώσει, ακόμα και αν είναι το τελευταίο που θα κάνω».

Μητέρα και κόρη δέχθηκαν επίθεση στο σπίτι τους στη πόλη της Lisburn της Βόρειας Ιρλανδίας. Λέγεται ότι στην επίθεση τραυματίστηκε ένα ακόμα άτομο. Η αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας δήλωσε ότι για την επίθεση και τη δολοφονία της 43χρονης Τζέιν Τολ, Ριτ και την απόπειρα δολοφονίας της 21χρονης Σάρλοτ Ριτ, κατηγορήθηκε και συνελήφθη  ένας 19χρονος άντρας. 

Ο φερομένος ως δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας αναμενόταν να παρουσιαστεί στο δικαστήριο σήμερα.

Οι κοντινοί φίλοι της μητέρας, όπως αναφέρει η The sun σοκαρισμένοι από τον τραγικό θάνατο της την ημέρα των Χριστουγέννων δηλώνουν ότι θα προσέχουν την 21χρονη κόρη ,της που θυσιάστηκε για να τη σώσει

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ