Vintage Beauty Pics: Η αβάσταχτη ομορφιά της Joan Collins στα 20 της - Απίστευτη γυναίκα! (ΦΩΤΟ)

Δεν γιορτάζει γενέθλια, καθώς βρίσκει κουραστικό καθετί που έχει να κάνει με την ηλικία και τη γήρανση.

Η Τζόαν Κόλινς, στα 84 της χρόνια, φοράει γούνες, καπνίζει με περηφάνια και δίνει συμβουλές για τις σχέσεις, τα διαζύγια, τις φιλίες, μέσα από το τελευταίο της βιβλίο με τίτλο «Passion for life» («Πάθος για ζωή») .

 Τα πιο «ζουμερά» κεφάλαια του δέκατου έβδομου βιβλίου της τηλεοπτικής Αλέξις Κόλμπι - Κάρινγκτον - Ντέξτερ είναι το πέμπτο, με τίτλο «Φίλοι», και το έκτο, «Σύζυγοι».

Πέντε γάμους έχει κάνει η σταρ του Χόλιγουντ: με τον ηθοποιό Μάξγουελ Ριντ, τον γυναίκα Άντονι Νιούλι, τον μουσικό παραγωγό και εθισμένο στην ηρωίνη Ρον Κας, τον Σουηδό τραγουδιστή Πίτερ Χολμ και τον κατά 32 χρόνια νεότερό της Πέρσι Γκίμπσον.

Για κάθε πρώην σύζυγό της έχει μια κουβέντα: «ο σαδιστής», «ο ταλαντούχος», «ο λυπηρός», «ο Σουηδός» και «ο καλύτερος», που αναφέρεται στον τελευταίο. Αν και έχει περάσει από αναρίθμητες άσχημες σχέσεις και έναν βιασμό από τον πρώτο της σύζυγο, τον οποίο παντρεύτηκε αναγκαστικά, η Κόλινς δεν παραπονιέται. Απλά, προχωράει παρακάτω.

Και κάθε φορά που μπαίνει στο δικαστήριο - σχετικά με τη μήνυση που της έκανε ο εκδοτικός οίκος Ράντομ Χάουζ ζητώντας 2 εκατ. δολάρια - αναρωτιέται: «Τι θα έκανε η Αλέξις»;

''Σεξ το δικό μου μπότοξ'', λέει τώρα η Τζόαν Κόλινς στο βιβλίο της!

Σύμφωνα με την Τζόαν Κόλινς, «είναι παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι μια γυναίκα μέσης ηλικίας μπορεί να γίνει σέξι μόνο χάρη στη αισθητική χειρουργική».Και προσθέτει με έμφαση: «Ας μην ξεχνάμε τη σημασία του σεξ τόσο στο να είναι κάποια όμορφη όσο και στο να αισθάνεται ωραία».

«Πολλές σημαντικές και γοητευτικές γυναίκες όπως η Σάρα Μπερνάρ και η θρυλική Κοκό Σανέλ συνέχισαν να έχουν μια έντονη σεξουαλική ζωή ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία» υπενθυμίζει η Κόλινς. Μπορεί όμως το δικό της μπότοξ – όπως υποστηρίζει – να είναι το σεξ, ωστόσο δεν λέει όχι στις αντιρυτιδικές κρέμες: «Μην σκεφτείτε ότι είμαι ενάντια στα προϊόντα ομορφιάς. Από μικρή, η μητέρα μου και η θεία μου μου έμαθαν να περιποιούμαι το δέρμα μου» εξομολογείται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ