Αυτός ο 88χρονος ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο του πλουσιότερου ανθρώπου στη θέση του Κέβιν Σπέισι (ΦΩΤΟ)

Αμετανόητος δηλώνει Ρίντλεϊ Σκοτ για την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Κέβιν Σπέισι στην δραματική ταινία All Money in the World.

Πρόκειται για την ταινία που αφηγείται την αληθινή ιστορία της απαγωγής του εγγονού του Τζον Πολ Γκέτι το 1973, η οποία έμεινε θρυλική επειδή ο τότε πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο αρνήθηκε να πληρώσει τα λύτρα.

"Σε μια ταινία όπως αυτή, το πιο σημαντικό είναι να μελετάς τις προσωπικότητες. Η δουλειά μου είναι να φέρνω τους ανθρώπους στον κινηματογράφο, κι αυτό απαιτεί την καλύτερη δυνατή υποστήριξη", ανέφερε ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ απαντώντας στην ερώτηση γιατί είχε επιλέξει τον Κέβιν Σπέισι για τον ρόλο. "Η απόφαση από την αρχή ήταν Σπέισι ή Πλάμερ και τότε ο Σπέισι επικράτησε λόγω του «House of Cards». Είχε την υψηλότερη αγοραία αξία από την άποψη του στούντιο".

Ο σκηνοθέτης εξήγησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην ταινία. "Το υλικό είναι τέλειο και η ταινία άρχισε να προβάλλεται όπως είχε προγραμματιστεί τον Δεκέμβριο. Προτεραιότητά μας ήταν να σώσουμε το έργο που έχει ήδη γίνει" είπε. Ποια ήταν η αντίδραση του Κρίστοφερ Πλάμερ όταν κλήθηκε να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο;

"Πήγα στη Νέα Υόρκη για τον συναντήσω και μου είπε: «Ήταν καιρός να έρθεις σε επαφή μαζί μου»", ανέφερε ο Άγγλος σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ