Αποχαιρετά το '17 με έναν απολογισμό ψυχής η πανέμορφη Ντορέττα! "Θυμάμαι όσα έζησα, κέρδισα, έχασα, έμαθα. Παίρνω βαθιά ανάσα..."

"Μην σταματάς να ονειρεύεσαι και να προσπαθείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα"

Εξαιρετική κρίνεται εκ του αποτελέσματος η χρονιά που σε λίγες ώρες φεύγει για την κούκλα ηθοποιό και παρουσιάστρια που λάμπει στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Από το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι "Κάνε παζάρι", που έριξε αυλαία μέσα στο καλοκαίρι, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στο lifestyle μαγκαζίνο ΕΔΩ και μας κρατά κάθε μεσημέρι συντροφιά μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Δημήτρη Μηλιόγλου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ντορέττα θέλησε να κάνει τον προσωπικό της απολογισμό προικειμένου να υποδεχθεί με χαμόγελο το 2018.

"Θυμάμαι όσα έζησα αυτή την χρονιά, όσα κέρδισα, όσα έχασα και όσα έμαθα. Παίρνω μια βαθιά ανάσα και εύχομαι το 2018 να φέρει υγεία, αγάπη και φως! Ας είναι μια χρονιά που όλοι μας θα καταφέρουμε να βάλουμε ακόμα μερικά κομμάτια στο παζλ που θα φτιάξει την ζωή μας έτσι όπως ιδανικά θα την θέλαμε" γράφει χαρακτηριστικά.

"Μην σταματάς να ονειρεύεσαι και να προσπαθείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Πάρε τα μαθήματα και προχώρα. Έχεις μέσα σου όλη την δύναμη που χρειάζεσαι για να γίνουν η πραγματικότητα σου, όλα τα υπέροχα που οραματίζεσαι. Οι σκέψεις μας διαμορφώνουν την ζωή μας . Έχε πίστη και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχεις και θα δεις ότι ακόμα περισσότερα και καλύτερα θα έρθουν στην ζωή σου. Κράτα κοντά σου ανθρώπους που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και δως τους όλη την αγάπη που τους αξίζει. Έχε εμπιστοσύνη! Τα καλύτερα είναι μπροστά" καταλήγει στη δημοσίευση της.

 

 

Το 2017 φτάνει στο τέλος του και όπως κάθε χρόνο κάνω τον απολογισμό μου.Θυμάμαι όσα έζησα αυτή την χρονιά,όσα κέρδισα ,όσα έχασα και όσα έμαθα .Παίρνω μια βαθιά ανάσα και εύχομαι το 2018 να φέρει υγεία,αγάπη και φως !Ας είναι μια χρονιά που όλοι μας θα καταφέρουμε να βάλουμε ακόμα μερικά κομμάτια στο παζλ που θα φτιάξει την ζωή μας έτσι όπως ιδανικά θα την θέλαμε .Μην σταματάς να ονειρεύεσαι και να προσπαθείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα .Πάρε τα μαθήματα και προχώρα .Έχεις μέσα σου όλη την δύναμη που χρειάζεσαι για να γίνουν η πραγματικότητα σου ,όλα τα υπέροχα που οραματίζεσαι.Οι σκέψεις μας διαμορφώνουν την ζωή μας . Έχε πίστη και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχεις και θα δεις ότι ακόμα περισσότερα και καλύτερα θα έρθουν στην ζωή σου . Κράτα κοντά σου ανθρώπους που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και δως τους όλη την αγάπη που τους αξίζει . Έχε εμπιστοσύνη!Τα καλύτερα είναι μπροστά ❤️. #choosehappiness #makeyourmove #sayyes #focus #staypositive #nevergiveup #grateful #thankyou #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ