Λίγο πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο κατέκτησε την Ινδία ο Survivor Σάκης! Άλλαξε χρόνο μαζί με την καλλονή σύντροφο του ο παρουσιαστής (Φωτό & Βίντεο)

Μεγάλη αγάπη στα ταξίδια διατηρεί το λαμπερό και ερωτευμένο ζευγάρι και έτσι δεν θα μπορούσαν να μην.... ξαναφύγουν πριν μπει το 2018!

Έπειτα από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Θεσσαλονίκη και τη Λαμία, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψαν ως την μακρινή Ινδία για να περάσουν εκεί την Πρωτοχρονιά.

Ειδικότερα, ο Σάκης και η Χριστίνα πήραν το αεροπλάνο το πρωί της Παρασκευής και ζουν μοναδικές στιγμές στην Goa, της Ινδίας. Το ζευγάρι μαζί με φίλους τους ψαρεύουν, ενώ δεν έλειψαν και οι ποδηλατάδες για τις δύο γυναίκες.

Η καλλονή Χριστίνα δεν σταματά να ανεβάζει όμορφες εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την ξεχωριστή καθημερινότητά της στην Ινδία, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα χειμώνα και Πρωτοχρονιά!

 

See the world ?...meet the people...open your eyes...open your mind...and always SMILE ? along the way! #goa #india #travelalways #travelingisthepeople #SMILE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ