Ο γόης & ταλαντούχος Ορφέας Αυγουστίδης ξεκαθαρίζει: "Ο έρωτας είναι ελεύθερη πτώση - Υπάρχει το love και το fall in love..."

"Το άγνωστο  κάποια στιγμή θα πάψει να είναι άγνωστο και θα γίνει οικείο"

Mέχρι σήμερα ο επιλεκτικός πρωταγωνιστής δεν έχει φτάσει στο σημείο να σκεφτεί να ανέβει ο ίδιος τα σκαλιά της εκκλησίας.

"Για εμένα ο γάμος δεν σημαίνει κάτι. Έχει τύχει να σκεφτώ αν θα μπορούσα με τη συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία υπήρξα ζευγάρι να φροντίζουμε ένα παιδί που θα μεγαλώνει. Να σκεφτώ αν θα υπάρχει συνεννόηση ώστε να μπορούμε να το μεγαλώσουμε με τον πιο ωραίο τρόπο, χωρίς να του δημιουργήσουμε πολλά τραύματα. Αλλά μέχρι εκεί" αναφέρει ο Ορφέας Αυγουστίδης στο περιοδικό People.

Αν και δηλώνει ρομαντικός, δεν πιστεύει στον παντοτινό έρωτα. "Περιγράφουμε τον έρωτα σαν κάτι που σε κάνει να βλέπεις το μέλλον σαν μια εξωτερική δύναμη που σε τροφοδοτεί. Αυτό συμβαίνει στην αρχή. Έχουμε ορίσει έναν έρωτα ο οποίος είναι ο ενθουσιασμός του αγνώστου, που έχει μέσα και λίγο αδρεναλίνη. Το άγνωστο όμως κάποια στιγμή θα πάψει να είναι άγνωστο και θα γίνει οικείο. Οι Άγγλοι έχουν έναν πιο ειλικρινή τρόπο να τον περιγράφουν. Υπάρχει το “love” και το “fall in love”. Είναι ξεκάθαρα αυτό. Ο έρωτας είναι ελεύθερη πτώση" επισημαίνει ο ηθοποιός στη συνέντευξη του.

Είναι η φάση που χάνεις τον έλεγχο, γιατί επιτρέπεις να πέσεις σε κάτι που δεν γνωρίζεις και να φας τα μούτρα σου. Είναι μία ωραία ντόπα που δεν πρέπει να συνηθίσεις, γιατί οτιδήποτε σε ντοπάρει σε ρίχνει απότομα. Έχω ερωτευτεί στη ζωή μου και είμαι ανοιχτός στον έρωτα. Θεωρώ ότι είδα τα χαρτιά και δέχομαι το ρίσκο" τονίζει ο Ορφέας, που αρκείται να πει ότι διανύει μια πολύ όμορφη και έντονη περίοδο στη ζωή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ