Βιντεο : Αυτό θα πει "ηρωική έξοδος"- Αγανακτισμένος επιβάτης αεροπλάνου καβάλησε το φτερό και περίμενε ...

Αγανάκτησε με την καθυστέρηση και είπε..... να φύγει μόνος του

Όλοι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με το "τέρας" της καθυστέρησης πτήσεων, η οποία μερικές φορές είναι πολύωρη. Και φυσικά μας εκνευρίζει. Αλλά αυτό που έκανε ο 57χρονος Πολωνός επιβάτης της Rayan Air, δεν έχει ξαναγίνει!

Ταλαιπωρημένος  και φυσικά εκνευρισμένος από την μακρά αναμονή για την αποβίβαση από το αεροπλάνο πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποφάσισε να κάνει μια "ηρωϊκή έξοδο".

 Βγήκε μόνος του έξω και κάθισε αναπαυτικά στο... φτερό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια επιβατών και πληρώματος. Το περιστατικό συνέβη στην πτήση από το Λονδίνο στη Μάλαγα τη Δευτέρα, ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Η πτήση είχε καθυστέρηση κατά μία ώρα για την αναχώρηση από το Στάνστεντ. Στον προορισμό, και ενώ η ώρα ήταν ήδη 11 το βράδυ, οι επιβάτες κλήθηκαν να παραμείνουν άλλη μισή ώρα μέσα στο αεροσκάφος αφού προσγειώθηκαν.

Ο ανυπόμονος επιβάτης,  αποφάσισε να βγει στο φτερό κρατώντας στα χέρια του χειραποσκευή και στη συνέχεια προσπάθησε να κατέβει στην πίστα του αεροδρομίου της Μάλαγα, όπως αναφέρει το BBC

«Είχε περάσει περίπου μισή ώρα που περιμέναμε να βγούμε από το αεροπλάνο. Αυτός ο κύριος κατευθύνθηκε ήρεμα στην έξοδο κινδύνου, τράβηξε τον μηχανισμό που την ανοίγει, κοίταξε έξω, μετά επέστρεψε στη θέση του για να πάρει ένα σακίδιο πλάτης και βγήκε στο φτερό», ανέφερε ο Φερνάντο ντελ Βάγιε ένας άλλος επιβάτης της καθυστερημένης πτήσης και πρόσθεσε: «Ο κυβερνήτης έμεινε άναυδος, ρωτούσε ποιος βγήκε στο φτερό».

Τελικά τα μέλη του πληρώματος κατάφεραν να τον πείσουν να επιστρέψει στο αεροσκάφος, αν μη τι άλλο για τη δική του ασφάλεια, μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι Αρχές του αεροδρομίου, που τον συνέλαβαν.

Στο βίντεο που κατέγραψε άλλος επιβάτης ακούγονται τα γέλια των άλλων επιβατών και φυσικά καταγράφεται η κίνηση του .... ανεπανάληπτου επιβάτη

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ