Κίνα: Το παλιό εργοστάσιο ζάχαρης έγινε ένα υπερσύγχρονο πολυτελές ξενοδοχείο και μαγεύει τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο- Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες

Χλιδή, αισθητική και σύγχρονες ανέσεις συνυπάρχουν στο παλιό εργοστάσιο ζάχαρης

Ποιος χρειάζεται πραγματικά μια καλή δικαιολογία για να κάνει διακοπές; Ίσως κανείς από εμάς. Αν ωστόσο εσείς χρειάζεστε έναν καλό λόγο για να αρχίσετε να γεμίζετε τις βαλίτσες σας θα σας τον δώσουμε:

 Το ξενοδοχείο Alila Yangshuo. Αυτό το μοναδικό και πολύ όμορφο καταφύγιο  μετατράπηκε  από εργοστάσιο ζάχαρης του 1960 σε ένα  υπέροχο υπερπολυτελές ξενοδοχείο.  Αυτό το εκπληκτικό ξενοδοχείο  στα βουνά Karst στη Νότια Κίνα είναι το ιδανικό μέρος για ονειρικές διακοπές.

Εκεί που βρίσκονταν τεχνίτες-ζαχαροπλάστες, περπατούν οι εκστασιασμένοι επισκέπτες ενός πολυτελούς θέρετρου.

Alila σημαίνει «έκπληξη» στα σανσκριτικά και είναι η κατάλληλη λέξη για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο καθώς περιγράφει κατάλληλα τον πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Τα  κτίρια που κάποτε ήταν οι χώροι του εργοστασίου, έχουν ανακαινιστεί πλήρως και  περιλαμβάνουν χώρο υποδοχής, καφετέρια, μπαρ, γκαλερί και βιβλιοθήκη.

 Τα δωμάτια είναι μοντέρνα και αποδίδουν φόρο τιμής στην αυθεντική αρχιτεκτονική, που είχε το εργοστάσιο ζάχαρης, συνδυάζοντας ωστόσο την βιομηχανική όψη του με τη μοντέρνα αισθητική.

alila-yangshuo-f_b-sugar-house-restaurant-outdoor

Οι πισίνες που περιβάλλουν τα κτίρια αντανακλούν το φως και δημιουργούν στον επισκέπτη την αίσθηση πως βρίσκεται ανάμεσα σε λίμνες. Ενώ οι καταπράσινοι χώροι προσφέρουν χαλάρωση, και οι περίπατοι και ποδηλατάδα κάνουν τον επισκέπτη να αφήνει πίσω ό,τι τον απασχολεί.

 

Feel tension dissolved and balance restored as you slip into heavenly quietude in our Spa Alila. #AlilaYangshuo #AlilaHotels #AlilaExperience

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alila Yangshuo (@alila.yangshuo) στις

Στο ξενοδοχείο υπάρχει spa,   το εστιατόριο Sugar House Restaurant, το οποίο βρίσκεται στην αίθουσα που συσκευαζόταν η ζάχαρη  και μια αίθουσα ψυχαγωγίας Leisure Concierge, όπως αναφέρει το latteluxurynews.com  Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει αυτό ακριβώς που του ταιριάζει:

Να εξερευνήσει τον τοπικό πολιτισμό, να γευθεί την παραδοσιακή κουζίνα, να μάθει την ιστορία του εργοστασίου ζάχαρης, ή απλά να χαλαρώσει και να απολαύσει το υπέροχο τοπίο και τις υπερσύγχρονες υπηρεσίες του πολυτελούς ξενοδοχείου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ