Τα τρυφερά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον ερχομό του γιού της! ΦΩΤΟ

Με μια ανάρτησή της τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένουν με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Το νέο μέλος, λοιπόν, της οικογένειάς τους είναι αγοράκι και ήταν αυτό που ήθελαν, μιας και το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει δυο πανέμορφες κορούλες, την 5χρονη Μαίρη και την 4χρονη Νάγια.

Μιλώντας, λοιπόν, με τους συνεργάτες της στην εκπομπή “Happy Day”, η παρουσιάστρια είπε για το τρίτο παιδάκι, που περιμένει: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί η αλήθεια είναι ότι το θέλαμε. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το πολυσκεφτώ και να στεναχωρηθώ αν άκουγα ότι περιμένουμε τρίτη κόρη. Εννοείται ότι θέλαμε αγοράκι, τρίτο παιδάκι μας είναι…  Δεν ήθελα, όμως, να βιώσει το μωράκι μου, που έχω στην κοιλιά μου, κάποια απόρριψη έστω και για τα λίγα λεπτά που στο λέει ο γιατρός, γι’ αυτό δεν το πολυσκεφτόμουν. Όταν μας είπε ο γιατρός, εκεί στον τρίτο προς τέταρτο μήνα, ότι μάλλον είναι αγοράκι, περίμενα να κάνω και μια εξέταση που κάνεις και στο λέει σίγουρα και μετά εντάξει… Πολύ μεγάλη ευλογία νιώθουμε! Θα πήγαινα και για τέταρτο νομίζω, αν δεν...»!

Η ευτυχία της οικογένειας είναι μεγάλη και όπως έγραψε και στην ανάρτησή της στο Instagram, οι κορούλες της ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον αδελφό τους: «Σε λίγους μήνες θα κρατάμε στην αγκαλιά μας τον γιο μας. Τι μεγάλη ευλογία…! Μια καρδούλα χτυπάει μέσα στο σώμα μου και οι δυο πριγκηπισσούλες μας ανυπομονούν να γνωρίσουν τον αδερφό τους!»

 

Όταν στις αρχές Σεπτεμβρίου φωτογραφιζόμουν αγκαλιά με αυτό το μωράκι στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης για την μηνιγγίτιδα ... δεν φανταζόμουν ότι λίγες ημέρες μετά θα συνειδητοποιούσα ότι είμαι και πάλι έγκυος! Σε λίγους μήνες θα κρατάμε στην αγκαλιά μας τον γιο μας. Τι μεγάλη ευλογία...! Μια καρδούλα χτυπάει μέσα στο σώμα μου και οι δυο πριγκηπισσούλες μας ανυπομονούν να γνωρίσουν τον αδερφό τους! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές και την αγάπη που μου εκφράζετε σε κάθε ευκαιρεία! Εύχομαι το 2018 να σας φέρει μόνο χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης! #happy2018 #newbaby #familymoments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ