Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 44χρονης γυναίκας από την Αιτωλοακαρνανία- Βρέθηκε νεκρή- Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να την έκαψαν ζωντανή

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες αναζήτησης της 44χρονης μητέρας η οποία είχε χαθεί απο το απόγευμα του Σαββάτου στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με το PatrisNews, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT.gr η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, στο πίσω κάθισμα. Έχει εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει άλλου είδους τραύματα. Για περισσότερα στοιχεία, αναμένεται να μιλήσει ο ιατροδικαστής…

Σύμφωνα με το sinidisi, το σημείο που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα, είναι σε απόσταση περίπου 1,5 ώρας από το σπίτι της και είναι απόμερο.

Από το πρωί, στις έρευνες συμμετείχαν και οι άνδρες της ΕΜΑΚ Πάτρας, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη έχει να δώσει στίγμα από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν έφυγε από το σπίτι της και πήρε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.

Η γυναίκα ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών. Την εξαφάνισή της δήλωσε την επόμενη μέρα η κόρη της. Οι αρχές το πρώτο ενδεχόμενο του εξετάζουν είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας καθώς τις συνθήκες του θανάτου της άτυχης γυναίκας καλύπτει πέπλο .μυστηρίου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NewsIT, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η γυναίκα να δολοφονήθηκε και μάλιστα, ο δράστης ή οι δράστες, να την σκότωσαν σε άλλο σημείο και να την μετέφεραν στη συνέχεια στο σημείο που βρέθηκε για να την κάψουν! Αυτό το σενάριο θα δικαιολογούσε και τα εγκαύματα που είχε στο άψυχο σώμα της η 44χρονη.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, για να μπορέσουν να εξετάσουν τις κλήσεις και τα μηνύματα. Ίσως έτσι, να οδηγηθούν σε κάποιο συμπέρασμα. Να βρουν δηλαδή με ποιον ή με ποιους μίλησε η 44χρονη, γιατί πήγε (αν πήγε μόνη της) στο συγκεκριμένο σημείο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα βοηθήσει στην εξιχνίαση.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι σύντομα θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, συγκεκριμένος άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα είχε επαφές με την 44χρονη…

«Δεν είχε διαφορές με κανέναν»

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, απέκλεισε το ενδεχόμενο να είχε διαφορές η άτυχη μητέρα με κάποιον. «Δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Το πιο αγαπημένο παιδί ήταν. Σοκαρίστηκε όλος ο νομός Αιτωλοακαρνανίας. Αγαπημένη οικογένεια, τα παιδιά της θαυμάσια… Δεν είχε κάποια σχέση. Πιστεύω όχι».

Αλλά και η στενή φίλη της 44χρονης, που μίλησε στην εκπομπή, με την οποία μάλιστα είχαν περάσει μαζί τα Χριστούγεννα, είπε πως δεν είχε αντιληφθεί να έχει κάποιο πρόβλημα η γυναίκα:

«Η Κατοχή θα είναι φτωχή από σήμερα. Από το Σάββατο (που εξαφανίστηκε η γυναίκα). Ήταν ένα αστέρι λαμπερό… Ο άντρας της ήταν παιδικοί φίλοι με τον άνδρα μου. Η Ειρήνη ήταν αστέρι. Ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια που έχω χάσει εγώ τον αδερφό μου. Περάσαμε μαζί πρωτοχρονιά στην Αθήνα. Περάσαμε φανταστικά. Της είπα μην φύγεις να φύγουμε μαζί με το δικό μας αυτοκίνητο. Και μου λέει: μου έτυχαν κάτι δουλίτσες… Αυτά για τα προσωπικά της δεν τα γνωρίζω. Άκουσα κάποτε για αυτό τον γιατρό και μου είπε: Μην ακούς κακοήθειες. Αν είναι κάτι θα σου πω. Με είχε δίπλα της κάθε στιγμή και κάθε ώρα. Ήταν δυναμική γυναίκα, Μπουμπουλίνα, είχε κτήματα στην περιοχή. Μεγάλωνε μια υπέροχη οικογένεια η γυναίκα… Από τότε που πέθανε ο άντρας της, την στηρίζαμε όλοι για να μη νιώθει μόνη. Εγώ δεν είχα καταλάβει να είχε κάποιο πρόβλημα, ποτέ… Μακάρι να μάθετε κι εσείς τον δολοφόνο»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ