Θάνατος 44χρονης χήρας μητέρας 3 παιδιών στο Μεσολόγγι: Υπήρξε δεσμός με γιατρό - Ποιο ήταν το άλλοθι του

Xθες, Δευτέρα βρέθηκε η 44χρονη νεκρή σε χωριό του Μεσολογγίου. 

Η άτυχη γυναίκα έφερε εγκαύματα στο πρόσωπό της και στο σώμα της, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι επρόκειτο για αυτοχειρία, κάτι που το περιβάλλον της αρνείται να δεχθεί, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα δεν είχε κανένα λόγο να αφήσει ορφανά τα παιδιά της. 

Ειδικότερα, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσει από τους καπνούς. 

Σύμφωνα με το τοπικό synidisil.gr, η 44χρονη είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο το μεσημέρι. Χθες τα ειδικά σκυλιά της ΕΜΑΚ την εντόπισαν νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της σε χωράφι κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, σε απόσταση 1,5 ώρας από το σπίτι της που βρίσκεται στο χωριό  Κατοχή Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου.

Η γυναίκα, η οποία ήταν μάνα τριών παιδιών και πριν μερικά χρόνια είχε χάσει τον σύζυγό της από ανίατη ασθένεια και είχε πάρει τη ζωή τα χέρια της, αναλαμβάνοντας την καλλιέργεια των χωραφιών και μεγαλώνοντας τα τρία παιδιά της. 

Το τελευταίο διάστημα της χρέωναν σχέση με έναν γιατρό. Λέγεται μάλισα, ότι πριν λίγο καιρό ο εν λόγω γιατρός της είχε ζητήσει να χωρίσουν. Η 44χρονη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του πριν εξαφανιστεί ανήμερα των Φώτων, φέρεται να του είχε διαμηνύσει πως εάν επέμεινε στην απόφασή του για το χωρισμό εκείνη θα έβαζε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιατρός φέρεται να έχει άλλοθι και την ώρα του εγκλήματος να βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο. 

Η αστυνομία πάντως έχει  ζητήσει άρση απορρήτου για να εξαταστούν οι επαφές της 44χρονης και να διαπιστωθεί γιατί πήγε στο σημείο που βρέθηκε νεκρή και φυσικά εάν πήγε μόνη της.

Το αυτοκίνητο της 44χρονης μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ακαρνανίας για να εξεταστεί, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε και ένα μπιτόνι εύφλεκτο υλικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ