20+1 μοδάτα σινολάκια για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 και να είστε πάντα κομψή!

Αυτές οι ιδέες με σύνολα για τον Ιανουάριο 2018 καλύπτουν μερικές από τις περιπτώσεις για όμορφο ντύσιμο. Δείτε στην συνέχεια ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με περισσότερα ζεστά σύνολα για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. 

Για τις πιο casual εμφανίσεις σας επιλέξτε ένα jean, ένα εφαρμοστό ή ένα δερμάτινο παντελόνι. Συνδυάστε το με ένα υπέροχο πουλόβερ που αγκαλιάζει την σιλουέτα ή ένα με πιο φαρδιά φόρμα και διατηρήστε ένα υπέροχο γυναικείο στυλ.

Αν θέλετε μπορείτε μέσα από το πουλόβερ να φορέσετε ένα λευκό πουκάμισο ή και κάποιο σε άλλους χρωματισμούς ή prints, πχ καρό.

Το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Ολοκληρώστε το look με μπότες ή μποτάκια και ένα υπέροχο μεσάτο παλτό ή μια κάπα. Για πιο ροκ εμφανίσεις, φορέστε το δερμάτινο κολάν με ένα μπουφάν από δέρμα, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Αν όμως το outfit που θέλετε να πετύχετε πρέπει να είναι πιο κομψό και bussiness, πχ για να πάτε στην δουλειά ή σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, επιλέξτε ένα κουστούμι ή ένα chic παντελόνι με σακάκι. Φορέστε από μέσα ένα πουκάμισο και φυσικά τις γόβες σας και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Αν πάλι σας αρέσουν τα φορέματα, διαλέξτε κάποιο που να μην είναι υπερβολικά κοντό, να έχει ένα κομψό κόψιμο και συνδυάστε το με γόβες ή ankle boots. Ολοκληρώστε το με ένα χοντρό καλσόν και ένα υπέροχο παλτό και είστε έτοιμη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ