Ο 58χρονος Τόνι Τόμας δολοφόνησε τη σύζυγό του επειδή άλλαξε κανάλι την ώρα που έβλεπε αγώνα football

Ο Τόνι Τόμας είχε καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού του και παρακολουθούσε αγώνα football στην τηλεόραση.

Κάποια στιγμή αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει ένα τσιγάρο. Βγήκε στη βεράντα, κάπνισε και όταν επέστρεψε στα εντός της οικίας, ανακάλυψε πως η σύζυγος του, Έκλε είχε αλλάξει κανάλι. Τη ρώτησε πόσο ήταν το σκορ, εκείνη δεν ήξερε και άρχισε να μουρμουράει.

“Τότε ήταν που το “έχασα”. Ούτε θυμάμαι πώς βρέθηκα με το μαχαίρι στα χέρια”, το οποίο έφερε πολλάκις στο σώμα της Έκλε.

H αστυνομία είχε ενημερωθεί για συμβάν στο 2000 τετράγωνο του Hamilton Loop, στο Καρλάιλ της Πενσυλβάνια στις Η.Π.Α, η οποία περνούσε από τη γειτονιά και άκουσε φωνές.


Λίγο αργότερα, ένας άνδρας, ο οποίος είπε πως λέγεται “Τόνι ” τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα (αυτό του σερίφη, για την ακρίβεια) και ζήτησε από την τηλεφωνήτρια “ένα μεγάλο αυτοκίνητο και την αστυνομία” γιατί “έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου”.

Όλα αυτά τα έγραψε στην ένορκη κατάθεση, για τη δολοφονία της 19ης Νοεμβρίου του 2017. Όπως και ότι το αίμα της Έκλε βρέθηκε στο πάτωμα, στους τοίχους, το τραπέζι του καθιστικού έως και στην τηλεόραση.

Ο δολοφόνος έσυρε το πτώμα έως την αυλή, όπου βρέθηκε κάτω από μια κουβέρτα και έναν μουσαμά, αναφέρει το foxnews.com.


Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο Tony καθόταν δίπλα στη νεκρή γυναίκα του, η οποία ένα μήνα νωρίτερα είχε κάνει αίτηση προστασίας από το σύζυγο της, αφότου -όπως ισχυριζόταν- την είχε αρπάξει και την είχε κακοποιήσει. Οι αρχές δεν έκαναν αποδεκτό το αίτημα “διότι δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία”.

Ο εγκληματίας είχε ποινικό μητρώο, για δολοφονία, σεξουαλική κακοποίηση και αδυναμία καταχώρησης στη λίστα με τους δράστες σεξουαλικού αδικήματος, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός KARK.

Ο 58χρονος βρίσκεται στη φυλακή, από την ημέρα της σύλληψης του και αντιμετωπίζει κατηγορία για αδίκημα που τιμωρείται με θάνατο. Η εγγύηση του ορίστηκε στο 1.000.000 δολάρια και θα επιστρέψει στα δικαστήρια για την εκδίκαση της υπόθεσης, στις 22/1.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ