Τα ελληνικά νησιά στα χέρια διεθνών αστέρων του ποδοσφαίρου - Ο Μέσι αγόρασε τη νήσο Σοφία

Ο Μίνο Ραϊόλα αγόρασε το νησί που είχε κάνει δώρο ο Ρονάλντο στον Μέντες

Μεγάλη ζήτηση φαίνεται πως έχουν τα ελληνικά νησιά στον χώρο των διεθνών αστέρων του ποδοσφαίρου. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το μεσιτικό γραφείο "Proto Group Ltd", ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον  ιδιοκτήτης ενός ελληνικού νησιού.

Ο άσσος της Μπαρτσελόνα,  αγόρασε τη νησίδα Σοφία, η οποία βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος και πιο συγκεκριμένα στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Εχινάδων, ανατολικά της Ιθάκης. Η ενημέρωση της "Proto Group Ltd" αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο παίκτης Λέο Μέσι αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα, τη Νήσο Σοφία. Ο Λέο Μέσι είναι ήδη πελάτης μας, έχοντας αγοράσει μέσω ημών ένα υπέροχο ρετιρέ στο Παρίσι».

Σοφία ή Σοφιά είναι μια ακατοίκητη νησίδα του νησιωτικού συμπλέγματος των Εχινάδων, που βρίσκονται στο Ιόνιο πέλαγος, και συγκεκριμένα ανατολικά από την Ιθάκη και δυτικά από την Αιτωλοακαρνανία. Είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος μετά τον Πεταλά, την Οξεία, την Δρακονέρα και το Προβάτι. Έχει έκταση 1 Km², όπως η Μάκρη.

Την Τρίτη η  "Proto Group Ltd", είχε ανακοινώσει ότι  το ελληνικό νησί, δώρο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ζόρζε Μέντες για το γάμο του τον Αύγουστο του 2015, δεν ανήκει πλέον στον διάσημο ατζέντη ποδοσφαιριστών. Ο Ζόρζε Μέντες πούλησε το ελληνικό νησί σε έναν άλλον διάσημο μάνατζερ παικτών ποδοσφαίρου, τον Μίνο Ραϊόλα.

Σχετικά με την εξέλιξη αυτή ενημέρωσε επισήμως το γνωστό μεσιτικό γραφείο του Αλεσάντρο Πρότο, "Proto Group ltd", επιχείρηση που έχει την επίβλεψη σε ακίνητα ιδιοκτησίας τόσο του Ζόρζε Μέντες όσο και του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, του Τζορτζ Κλούνεϊ, καθώς και άλλων «αστέρων» του Χόλιγουντ.

Όπως αναφέρεται, ο Ζόρζε Μέντες πούλησε το νησί στον 50χρονο Ολλανδό, ιταλικής καταγωγής, συνάδελφό του, Μίνο Ραϊόλα, και μάλιστα σε τριπλάσια τιμή από την αντικειμενική αξία του! Ο διάσημος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν και κουμπάρος στο γάμο του Ζόρζε Μέντες, είχε καταβάλει 4 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του νησιού, πριν το χαρίσει στον μάνατζέρ του.

Στην επίσημη ενημέρωση της "Proto Group ltd" αναφέρεται στο τέλος πως έχει μπει πωλητήριο σε πολλά νησιά της Ελλάδας και πως αρκετοί «αστέρες» του ποδοσφαίρου, αλλά και του Χόλιγουντ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ