Ακολουθήστε μας σε μια παραμυθένια διαδρομή- Πέντε μαγικά μονοπάτια πεζοπορίας στην Ευρώπη! (ΦΩΤΟ)

Θα σας κάνουν να μπείτε στο αεροπλάνο

Σήμερα σας προσκαλούμε σε μια υπέροχη περιπλάνηση σε πέντε φανταστικά μονοπάτια στην Ευρώπη. Όχι τόσο γνωστά, όσο κάποια άλλα , αλλά πανέμορφα και πολύ καλά οργανωμένα θα σας προσφέρουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Τα μονοπάτια που επέλεξε ο Guardian είναι πρόκληση στην φαντασία σας και θα σίγουρα θα σας ξυπνήσουν τη διάθεση για περιπέτεια.

Ladder of Kotor, Μαυροβούνιο

Η σκάλα του Κότορ είναι ένα κομμάτι  μιας ιστορικής διαδρομής που συνδέει την πόλη του Κοτόρ με την πρώην βασιλική πρωτεύουσα, το Cetinje. Η "σκάλα" (ένα απότομο μονοπάτι) αρχίζει από ύψος 940 μέτρων και προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο του Κότορ.

Fairy Pools  - Νήσος του Σκάι - Σκωτία

Οι Fairy Pools  είναι μια ομάδα από καταγάλανους καταρράκτες που καταλήγουν σε σκούρο γκρίζο βράχο, με τα μαγικά βουνά Cuillin σαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Pico do Arieiro Trail - Πορτογαλία

Αυτό το μονοπάτι συνδέει τις δύο υψηλότερες κορυφές στη Μαδέρα, το Pico Ruivo (1.861 μέτρα) και το Pico do Arieiro (1.817 μέτρα), διασχίζοντας μέρος της κεντρικής ορεινής οροσειράς.

Lake Bohinj circular- Σλοβενία

Μόλις μια ώρα με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, τη Λιουμπλιάνα, η λίμνη Bohinj είναι η μεγαλύτερη λίμνη  της χώρας, που βρίσκεται στο εθνικό πάρκο Triglav και περιβάλλεται από το μεγαλείο των Ιουλιανών Άλπεων.

The Flysch route, Ισπανία

Στη βασκική περιοχή της βόρειας Ισπανίας, η διαδρομή Flysch είναι μια παράκτια πεζοπορία μέσα από ένα γεωλογικό θαύμα που αποτελείται από μοναδικούς, φυσικούς σχηματισμούς πετρωμάτων που χρονολογούνται πάνω από 50 εκατομμύρια χρόνια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ