Βίντεο: Το πιο αρνητικά πολυσυζητημένο πρόσωπο: Γουάινστιν - Αντιμέτωπος με βρισίδια και χαστούκια

Του επιτέθηκε ένας νεαρός σε ένα εστιατόριο

Διαστάσεις τυφώνα έχει πάρει η υπόθεση Γουάινστιν. Ο μεγαλοπαραγωγός της Miramax, κατηγορείται για εκατοντάδες σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης και το Χόλιγουντ σείεται.

Απ' ότι φαίνεται όχι μόνο το Χόλιγουντ. Όπως αναφέρει το TMZ , σε βραδινή έξοδο του για δείπνο με φίλους, ο Γουάνστιν δέχθηκε την επίθεση ενός νεαρού ο οποίος τον έβρισε και τον χαστούκισε.

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, καθόταν στο τραπέζι με τους φίλους του. Στο διπλανό τραπέζι καθόνταν ο νεαρός με ένα φίλο του. Όταν ο νεαρός πλησίασε τον Γουάινστιν και του ζήτησε να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία εκείνος αρνήθηκε. Ο νεαρός δηλώνει ότι το έκανε προκλητικά. Ωστόσο ο μάνατζερ του εστιατορίου λέει ότι ο μεγαλοπαραγωγός ήταν ευγενικός και είπε "Θα προτιμούσα να μη βγω φωτογραφία αυτή τη στιγμή".

Ο νεαρός εκνευρίστηκε αλλά επέστρεψε στη θέση του. Όταν ο Γουάινστιν ετοιμάστηκε να φύγει από το εστιατόριο ο νεαρός τον πλησίασε, του είπε "Είσαι σκ@..τ@ κοίτα τι έκανες σε όλες αυτές τις γυναίκες" και του έδωσε δύο χαστούκια. Ο Γουάινστιν ξαφνιάστηκε και γύρισε προς το μέρος του ανθρώπου που τραβούσε τη σκηνή σε βίντεο,

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο μεγαλοπαραγωγός δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του νεαρού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ