Η συγκλονιστική επιστολή μιας 27χρονης κοπέλας λίγο πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο που... ίσως αλλάξει τη ζωή σου (ΦΩΤΟ)

Πράγματα που θα έπρεπε να σκεφτόμαστε κάθε μέρα

"Μπορεί να μη σου αρέσει η ζωή σου. Λίγα χρήματα, μη ικανοποιητική δουλειά, προβλήματα στις σχέσεις.... Ίσως ξοδεύεις πολύ χρόνο στο να τσακώνεσαι για τα πολιτικά με αγνώστους. Μερικές φορές όλοι νιώθουμε ότι μας λείπουν πράγματα, και ίσως το μόνο  που χρειαζόμαστε  πραγματικά είναι μια μικρή προοπτική.

Αν κάτι σας κάνει να νιώθετε δυστυχισμένοι, έχετε τη δύναμη να την αλλάξετε - τη δουλειά ή την αγάπη ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι αυτό. Έχετε τα κότσια να το αλλάξετε. Δεν ξέρετε πόσο χρόνο έχετε στη γη, γι 'αυτό μην τον χάνετε με το να νιώθετε δυστυχισμένοι." Αυτά είναι τα λόγια της 27χρονης Holly Butcher από την Αυστραλία. Έπασχε από το σύνδρομο Ewing’s μια σπάνια μορφή καρκίνου που χτυπά νέους ανθρώπους.

Όταν κατάλαβε ότι πρόκειται να φύγει από τη ζωή έκανε κάτι πολύ θαραλλέο. Έγραψε μια ανοιχτή επιστολή με στόχο να μοιραστεί με όσους την διαβάσουν την εμπειρία της και τα διδάγματα που πήρε από την περιπέτεια της για να τους βοηθήσει να δουν την τόσο πολύτιμη ζωή τους με άλλα μάτια.

"Είμαι 27 τώρα. Δεν θέλω να φύγω », έγραψε. "Αγαπώ την ζωή μου. Είμαι χαρούμενη ... Το χρωστάω αυτό στους αγαπημένους μου. Αλλά ο έλεγχος είναι έξω από τα χέρια μου. ",

Τα βγαλμένα μέσα από την ψυχή της, ειλικρινή λόγια της Holly, που τα έγραψε με το πάθος ενός ανθρώπου που γνωρίζει ότι σύντομα θα στερηθεί τη ζωή και τα πολύτιμα δώρα της, ίσως μας βοηθήσουν να εκτιμήσουμε κάποια πράγματα που θεωρούμε "δεδομένα" και να γκρινιάζουμε λιγότερο για πράγματα που δεν είναι σοβαρά. Ίσως επίσης μας βοηθήσουν να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας , χωρίς αναβολές για ότι πρέπει να αλλάξουμε.

Ολόκληρη η επιστολή της Holly όπως την δημοσιευσε το Boredpanda

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ