Ταινίες εβδομάδας: Από το ζευγάρι 5 αστέρων, Τομ Χανκς & Μέριλ Στριπ στον πάντοτε δυναμικό Λίαμ Νίσον... ένα pop corn δρόμος!

Υπέροχες κινηματογραφικές προτάσεις για κάθε διάθεση έρχονται και αυτή τη βδομάδα, από σήμερα, στις σκοτεινές αίθουσες.

The Post: Απαγορευμένα Μυστικά

Πολιτικό θρίλερ του Στίβεν Σπίλμπεργκ, υποψήφιο για έξι Χρυσές Σφαίρες.

Η αληθινή ιστορία της Κάθριν Γκράχαμ και του Μπεν Μπράντλι, της εκδότριας και του διευθυντή της «Washington Post» αντίστοιχα, οι οποίοι, όταν το 1971 έφτασαν στα χέρια τους απόρρητα κυβερνητικά μυστικά σχετικά με τον πόλεμο του Βιετνάμ (τα γνωστά και ως «Pentagon Papers»), βρέθηκαν απέναντι σε ένα οριακό επαγγελματικό και ηθικό δίλημμα που αφορούσε το μέλλον της αμερικανικής δημοκρατίας.

Το Δωμάτιο των Θαυμάτων

Ο Τομ Χέινς σκηνοθετεί ένα μοντέρνο παραμύθι με την Τζούλιαν Μουρ. Σε δύο ξεχωριστές ιστορίες από διαφορετικές εποχές, ένα κωφάλαλο κορίτσι και ένα κωφό αγόρι φεύγουν από το σπίτι τους και με διαφορά 50 χρόνων καταφεύγουν στη Νέα Υόρκη, όπου και βιώνουν αναπάντεχες εμπειρίες και συναντούν μοναδικούς ανθρώπους.

Ο Επιβάτης

Περιπετειώδες θρίλερ με τον Λίαμ Νίσον. Ένας πρώην αστυνομικός που πια εργάζεται ως μάνατζερ σε ασφαλιστική εταιρία επιβιβάζεται στο τρένο με προορισμό το σπίτι του, μια διαδρομή που ακολουθεί καθημερινά εδώ και 10 χρόνια. Η συνηθισμένη διαδρομή του όμως παίρνει διαφορετική και επικίνδυνη πορεία όταν αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται στο κέντρο μιας θανάσιμης συνωμοσίας.

Ο Διπλός Εραστής

Τολμηρό ερωτικό θρίλερ του Φρανσουά Οζόν. Η Κλοέ, μια ευάλωτη νεαρή γυναίκα με καταθλιπτικές τάσεις, αρχίζει ψυχοθεραπεία και ερωτεύεται τον ψυχίατρο της Πολ. Μερικούς μήνες αργότερα, όταν μετακομίζουν στο ίδιο σπίτι, θα ανακαλύψει ότι ο εραστής της κρύβει την πραγματική του ταυτότητα...

Του Θεού η Χώρα

Βρετανικό γκέι δράμα με φεστιβαλική καριέρα. Ο Τζόνι εργάζεται σκληρά στην απόμακρη φάρμα της οικογένειάς του στο Γιόρκσαϊρ, στα βόρεια της Αγγλίας. Ο μόνος τρόπος που ξεγελάει τη μοναχική του ύπαρξη, είναι το να πίνει πολύ τα βράδια και να αναζητά περιστασιακό σεξ, ώσπου η άφιξη ενός Ρουμάνου μετανάστη και εποχικού εργάτη του αποκαλύπτει κάτι πρωτόγνωρο.

Γουέστερν

Σινεφίλ δράμα της Βαλέσκα Γκρίζεμπαχ. Μία ομάδα Γερμανών υπαλλήλων μιας κατασκευαστικής εταιρίας αναλαμβάνει ένα έργο σε μια παραμεθόρια περιοχή της ανατολικής Ευρώπης. Η διαφορά της γλώσσας τους και του πολιτισμού τους με αυτήν των ντόπιων δεν αργεί να επιφέρει δυσπιστία και συγκρούσεις.

Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα

Ντουέιν Τζόνσον και Τζακ Μπλακ στο ριμέικ της κλασικής οικογενειακής περιπέτειας του 1995. Τέσσερις έφηβοι «μπαίνουν» σε ένα μαγικό βιντεοπαιχνίδι και ο μόνος τρόπος που μπορούν να ξεφύγουν και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο είναι να συνεργαστούν για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ