Αυτές είναι οι 12 πιο σέξι σουίτες ξενοδοχείων στον κόσμο - Η μια στη Σαντορίνη, μα ναι... (ΦΩΤΟ)

To Travel Channel μας παρουσιάζει τις 12 πιο ερωτικές σουίτες για ζευγάρια.

Σουίτες, πολυτελή ρετιρέ, εντυπωσιακές βίλες αλλά και ερωτικά δωμάτια ξενοδοχείων στο top 12 στον κόσμο των καταλυμάτων για ερωτευμένα ζευγάρι.

Ανάμεσα τους και η Honeymoon Jacuzzi Suite του ξενοδοχείου Charisma Suites στην Οία της Σαντορίνης.

Δείτε και τις 12 εδώ:

1. Andaz San Diego: Sweet Suite/Cabana Suite/Star Suite (Σαν Ντιέγκο)

Η Sweet Suite διαθέτει μια μεγάλη μπανιέρα υδρομασάζ και το μπάνιο έχει τζαμαρία. Η Star Suite διαθέτει τεράστια κρεβάτια και στύλο για στριπτίζ.

2. Palms Casino Resort: Sky Villa (Λας Βέγκας)

Η διώροφη βίλα διαθέτει σάουνα ξηρού αέρα, δωμάτιο μασάζ, ιδιωτικά μπαλκόνια και μια πισίνα που περιβάλλεται από τζαμαρία και εκτείνεται από το μπαλκόνι προσφέροντας εξαιρετική θέα. Τα ζευγαρια μπορούν να χαλαρώνουν στο τζάκι, στο περιστρεφόμενο κρεβάτι και να απολαμβάνουν υδρομασάζ.

3. Six Senses Ninh Van Bay: Water Pool Villa (Καν Χόα, Βιετνάμ)

Εκτός από την εξαιρετική θέα στην ακτή Ninh Van, οι Water Pool Villas του Six Senses διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου resort, αλλά και πισίνες υπερχείλισης από όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα.

Υπάρχει άμεση πρόσβαση στις βουτιές με αναπνευστήρα, προσωπικός μπάτλερ και ιδιωτική περιοχή για ηλιοθεραπεία.

4. Bellevue Syrene: Roccia Suite (Σορέντο, Ιταλία)

Με την ιταλική γοητεία του και την εντυπωσιακή θέα στην Τυρρηνική θάλασσα, η εμπειρία μοιάζει με το μεθυστικό τραγούδι των Σειρήνων από την Οδύσσεια του Ομήρου. Η Roccia Suite διαθέτει κρεβάτι με ουρανό λίγα μέτρα μακριά από την θερμαινόμενη πισίνα υδρομασάζ σε αρχαίο ρωμαϊκό σπήλαιο.

5. Charisma Suites Oia: Honeymoon Jacuzzi Suite (Σαντορίνη, Ελλάδα)

Οι νεόνυμφοι θα απολαύσουν το ταξίδι στη Σαντορίνη, όμως οι τυχεροί μπορούν να το κάνουν καλύτερο μένοντας στην Honeymoon Jacuzzi Suite του Charisma. Αυτές οι σουίτες δεν έχουν απλά θέα στο Αιγαίο, αλλά προσφέρουν στους επισκέπτες εκπληκτική θέα από τη καλντέρα.
 
6. SLS South Beach: Tower Penthouse (Μαϊάμι)

Το πολυτελές ξενοδοχείο είναι γνωστό ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς για νυχτερινή διασκέδαση με σελέμπριτι στο Μαϊάμι.

Το Tower Penthouse ξεχωρίζει, με μια μεγάλη μπανιέρα υδρομασάζ, μια κουζίνα, ένα μπαρ και θέα στον ωκεανό και την Hyde Beach.

Η κατασκευή του οφείλεται στην εταιρία ντιζάιν του Λένι Κράβιτζ.

7. Gili Lankanfushi: Villa Suite (Μαλδίβες)

Εκτός από τις εξαιρετικές επιλογές δείπνου, το παγκόσμιας κλάσης Meera Spa και το σινεμά ζούγκλας, τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν μια σουίτα όπου θα ξυπνούν με την εντυπωσιακή θέα της θάλασσας, θα χαλαρώνουν στην ταράτσα ή στο υπαίθριο σαλόνι και θα απολαμβάνουν τον ήλιο επάνω από τη θάλασσα.

8. Rosewood Mayakoba: Beachfront Studio Suite (Πλάγια δελ Κάρμεν, Μεξικό)

Είναι ένα resort φιλικό στο περιβάλλον. Διαθέτει 130 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης, λουτρό σε κήπο και περιοχή ηλιοθεραπείας.
Οι Beachfront Studio Suites βρίσκονται επάνω στην αμμουδιά, προσφέροντας εύκολη πρίσβαση στα θερμά νερά της Καραϊβικής.

9. Ladera Resort: Suites at Paradise Ridge (Αγία Λουκία)

Οι σουίτες είναι διακοσμημένες με έργα τέχνης και επίπλωση των ντόπιων και περιλαμβάνουν 4 μεγάλα κρεβάτια, πισίνες υπερχείλισης και εντυπωσιακή θέα από την θάλασσα της Καραϊβικής και το Ηφαιστειακό Σύμπλεγμα των Πιτόν.

10. Hotel Shangri-La at the Ocean: Rock & Roll Suite (Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια)


Η Rock & Roll Suite με ντεκόρ από τη δεκαετία του 80', βρισκεται στον ίδιο όροφο με το νέο κλαμπ του ξενοδοχείου, το Suite 700, όπου οι επισκέπτες διασκεδάζουν με μουσική από DJ. H ιδιωτική βεράντα και τα σοκολατάκια με φράουλα και Vodka είναι αρκετά για να σας κρατήσουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα ζωντανή.

11. Pocono Palace: Champagne Tower Suite (East Stroudsburg, PA)

Είναι μια πιο οικονομική επιλογή για ερωτευμένους. Η Champagne Tower Suite διαθέτει εντυπωσιακές ευκολίες, όπως ένα τζάκι, θερμαινόμενη πισίνα, λουτρό για 2, στρογγυλό κρεβάτι και φωτισμό που μοιάζει με τα αστέρια.

12. Gansevoort Turks & Caicos: Oceanfront Terrace Studio (Providenciales, Νήσοι Τουρκ και Κάικος)

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα στον ωκεανό από την άνεση του κρεβατιού τους, ή να ανοίξουν τις τεράστιες μπαλκονόπορτες από τζάμι και να περπατήσουν στη βεράντα. Το ιδιωτικό δείπνο στην παραλία, το Exhale Mind Body Spa και τα αποκλειστικά νησάκια πισίνας είναι μερικά από τα πιο ρομαντικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ