Η Κένταλ Τζένερ όπως δεν την έχετε δει ποτέ! - Σχεδόν γυμνή κάτω από δύο υπέροχα αδιάβροχα της Chanel για το Harpers Bazaar (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Τι αποκάλυψε για τις κρίσεις πανικού

 Ενώ η Νότια Καλιφόρνια, πλήττεται από καταρακτώδεις βροχές τις τελευταίες μέρες η Κένταλ Τζένερ βρήκε τον τρόπο να "ανεβάσει τη θερμοκρασία" Το διάσημο 22χρονο μοντέλο είναι το κορίτσι του εξώφυλλου στο Harpers Bazaar Φεβρουαρίου που κυκλοφόρησε την Πέμπτη.

Η εκρηκτική Κένταλ στη υπέροχη φωτογράφηση που συνοδεύει το αφιέρωμα του περιοδικού, προστατεύει τον εαυτό της από την βροχή με δύο αδιάβροχα Chanel, από την συλλογή που θα παρουσιάσει ο οίκος για την άνοιξη του 2018. Επίσης εμφανίζεται με δύο σύνολα του οίκου από την ίδια συλλογή.

Κάτω από τα αδιάβροχα είναι σχεδόν γυμνή. Στην πρώτη φωτογραφία, η Τζένερ κάθεται αναπαυτικά σε μια ροζ καρέκλα, φορώντας μόνο το αδιάβροχο για να προστατέψει τον εαυτό της από τη βροχή που φαίνεται στη φωτογραφία.

Στη δεύτερη φωτογραφία είναι όρθια, και φοράει ένα μαύρο αδιάβροχο Chanel και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό που καθιερώνει τους σταρ, η Κένταλ, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι παθαίνει κρίσεις πανικού.


 

2018! Harper’s Bazaar @harpersbazaarus & @solvesundsbostudio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

"Έχω τόσο εξουθενωτικό άγχος που κυριολεκτικά ξυπνάω μέσα στη νύχτα με φοβερές κρίσεις πανικού", δηλώνει στο περιοδικό  Harper's Bazaar η  αδελφή της Κάιλι Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν.



"Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο το να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια" λέει στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση της για το εξώφυλλο του περιοδικού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ