Ο Άνθιμος Ανανιάδης σε πελάγη ευτυχίας με την 19χρονη έγκυο σύντροφο του στην πρώτη τους έξοδο (ΦΩΤΟ)

O δημοφιλής ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του

Τις πρώτες ημέρες του 2018, έγινε γνωστό ότι ο Άνθιμος Ανανδιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο ηθοποιός και η 19χρονη χορεύτρια κράτησαν καλά το μυστικό τους, καθώς η εγκυμοσύνης αποκαλύφθηκε στον έκτο μήνα.

Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο για την εξέλιξη που έχει πάρει η σχέση τους και τα νέα δεδομένα της ζωής τους. Μάλιστα, ο Άνθιμος μιλώντας στην Espresso, τόνισε το πόσο χαρούμενος είναι και δήλωσε πως ήταν επιθυμία τους να κάνουν παιδί: «Είναι υπέροχο! Είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει.

NDP Photo Agency

Η Μαρία Νεφέλη μου έκανε έκπληξη όταν μου το ανακοίνωσε. Το γνωρίζαμε καιρό αλλά το πρώτο διάστημα δεν θέλαμε να το πούμε. Ξέρετε πως είναι… Δεν το λέγαμε μέχρι να σιγουρευτούμε. Είχαμε και ένα μικρό άγχος…

NDP Photo Agency

Πλέον η Μαρία Νεφέλη βρίσκεται στον έκτο μήνα και ξέρουμε και το φύλο. Περιμένουμε αγοράκι! Τον έχουμε δει στους υπέρηχους και είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα. Θα τον βαπτίσουμε Τιμόθεο. Θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου. Το επιδιώξαμε. Δεν έτυχε. Το ήθελα πάρα πολύ καιρό να κάνω παιδί».

NDP Photo Agency

Ο ηθοποιός και η χορεύτρια, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή έξοδο μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης. Διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Ήταν συνεχώς αγκαλιασμένοι, όπως ανααφέρει στο ρεπορτάζ του το People.gr  ενώ η κοιλίτσα της Μαρίας - Νεφέλης έκλεβε τις εντυπώσεις! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ