Έτοιμη για να προκαλέσει... αναταράξεις στον Άγιο Δομίνικο: Λίγο πριν δούμε την Όλγα Φαρμάκη στο Survivor, την γνωρίζουμε καλύτερα! (ΦΩΤΟ)

Λίγα 24ωρα έμειναν μέχρι το κορυφαίο ριάλιτι επιβίωσης επιστρέψει στον ΣΚΑΪ και καθηλώσει για μια ακόμη χρονιά το τηλεοπτικό κοινό.

Η Όλγα Φαρμάκη, η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το ανδρικό και όχι μόνο κοινό για τις αψεγάδιαστες αναλογίες της, γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1985 στο Αγρίνιο.

Από μικρή αγαπούσε το χορό και συμμετείχε στην ομάδα freestyle χορού του Νίκου Βουρλιώτη, με την οποία περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, ολοκλήρωσε τις σπουδές στο ΤΕΙ Γεωπονίας.

Αργότερα, συμμετείχε στον διαγωνισμό Playmate και ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση. Αρχικά στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου στο τηλεπαιχνίδι Μεγάλο Παζάρι και έπειτα δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή Όλα.

Έχει κάνει πολλά editorial μόδας, φωτογραφήσεις και εξώφυλλα σε περιοδικά, ενώ ήταν και ραδιοφωνική παραγωγός. Επίσης, ασχόλήθηκε και με το τραγούδι συμμετέχοντας στο κομμάτι Έλα μαζί με τον ράπερ Lava.

Τις τελευταίες δυο σεζόν συνεργάζεται ως fashion blogger με την πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day στον Αlpha και πλέον δηλώνει έτοιμη να κατακτήσει τις παραλίες του Αγίου Δομινίκου στο Survivor 2018!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ