Ράγισαν καρδιές από το θρήνο της οικογένειας της 34χρονης Σοφίας που ξεψύχησε στην γέννα - Συγκλονίζει η μητέρα και ο σύζυγος της

Το μωράκι ζει και είναι υγιές

Ανείπωτο το δράμα που ζει η οικογένεια της 34χρονης Σοφίας από τη Λειβαδιά. Η νεαρή γυναίκα, ξεψύχησε στη γέννα αφού πρώτα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η κοπέλα γέννησε  σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας. Παρουσιάστηκαν, όμως, επιπλοκές που της κόστισαν τη ζωή, ενώ το μωρό είναι υγιέστατο και γεννήθηκε με βάρος τεσσάρων κιλών.

Σύμφωνα με  τις πληροφορίες, οι επιπλοκές έφεραν ακατάσχετη αιμορραγία, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Στην κηδεία της ράγισαν καρδιές από το θρήνο της οικογένειας. Απαρηγόρητη ήταν η μητέρα της Σοφίας που πριν ένα χρόνο έντυσε την κόρη της νύφη και τώρα περίμενε το πρώτο της εγγονάκι. Ο πατέρας της δεν άντεξε τον πόνο και κατέρευσε. Ο σύζυγος της, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη και  συντετριμμένος αρνούνταν να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του γυναίκα που του χάρισε έναν υγιέστατο γιο.

Μήνυση στον γυναικολόγο για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατέθεσε η οικογένεια της αδικοχαμένης Σοφίας που έχασε τη ζωή της την ώρα του τοκετού.

 

Ο γυναικολόγος της άτυχης κοπέλας δήλωσε στο Star ότι η κοπέλα μάλλον έπαθε εμβολή αμνυακού υγρού μια σπάνια κατάσταση που προκαλεί διαταραχή της πηκτικότητος. Η δικηγόρος της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ