Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό βγήκε από την κρυψώνα - Στιγμές χαράς με το γιο και τον αδερφό της (ΦΩΤΟ)

Οικογενειακές στιγμές στην ετήσια εκδήλωση αστυνομικών του πριγκιπάτου

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό δεν πολυ -εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια .Το αντίθετο μάλιστα .Όσο έκανε πυκνές και επεισοδιακές εμφανίσεις στην νεότητα της τώρα όλο και περισσότερο κρατάει αποστάσεις από την δημόσια έκθεση.

Η ταραχώδης ερωτική ζωή της είχε ενοχλήσει κατ’ επανάληψη το παλάτι ωστόσο τώρα περιορίζεται στο ρόλο της καλής μητέρας και της ακόμα καλύτερη αδελφής του πρίγκιπα Αλβέρτου 

Πρόσφατα βρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση των αστυνομικών του πριγκιπάτου συνοδευόμενη από τον αδερφό της και από το γιο της  ο οποίος μοιάζει πάρα πολύ με τον σωματοφύλακά πατέρα του.
Ο Αλβέρτος και ο Louis έχουν αφήσει μουστάκι για να μοιάζουν λένε και να ταυτίζονται με τους καραμπινιέρους τους αστυνομικούς δηλαδή του Μονακό .

Όσο για το στυλ της Στεφανί πάρα πολύ απλό: φορούσε μαύρο παντελόνι και ζακέτα με λευκό πουκάμισο εξαιρετικά λεπτή και όπως πάντα γυμνασμένη αλλά με αρκετά τσακισμένο το πρόσωπο της .

Και οι δύο αδερφές ( και η Καρολίνα δηλαδή) έχουν επιλέξει να μην κάνουν καμιά παρέμβαση η επέμβαση στο πρόσωπό τους είτε με ενέσιμά είτε με χειρουργεία . Σίγουρα δείχνουν πολύ ωραιότερες από χιλιάδες συνομίληκές τους που έχουν φουσκώσει κι αλλοιώσει τα πρόσωπα τους με συνεχείς πλαστικές.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ