Βίντεο: Ασύλληπτο! Πυθώνας καταπίνει ζωντανό ένα πόσουμ κρεμασμένος από ένα δέντρο!

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια δύο θεατών

Κανένας από τους δύο άναυδους θεατές δεν περίμενε αυτό που θα δει: Την συγκλονιστική στιγμή που ένας τεράστιος πυθώνας κρεμασμένος από ένα δέντρο, καταπίνει ζωντανό ένα πόσουμ.

 Δύο κάτοικοι από το Morningside στην ανατολική περιοχή του  Brisbane's τράβηξαν σε βίντεο τον μήκους 3 μέτρων πυθώνα την ώρα που καταπίνει το πόσουμ, κρεμασμένος ανάποδα από ένα δέντρο έξω από το παράθυρό τους, όπως αναφέρει η Daily Mail.

The three-metre carpet python was caught in the act, as it devoured a whole possum

H Courtney Hathway  και ο αδερφός της έμειναν άφωνοι όταν εντόπισαν το τεράστιο φίδι σε δέντρο έξω από το σπίτι τους να κρέμεται από ένα κλαδί και να καταβροχθίζει το άτυχο θηλαστικό.

Μάλιστα  η Courthey, ζήτησε τη βοήθεια των Brisbane Snake Catchers μίας ομάδας ειδικών που εξειδικεύεται στο να πιάνει και να απομακρύνει ερπετά.

Η ομάδα ανέβασε στο Facebook τη στιγμή που το τεράστιο ερπετό καταβροχθίζει το πόσουμ κάνοντας λόγο για «εκπληκτικό»στιγμιότυπο.

 

Το οπόσουμ ή πόσουμ είναι μικρό θηλαστικό που ανήκει στην τάξη Διδελφόμορφα (Didelphimorphia). Είναι μαρσιποφόρο και γι' αυτό συγγενεύει με τα κανγκουρό και τα κοάλα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ