Οικογένεια από το Μιζούρι πλήρωσε 250 δολάρια για επαγγελματική φωτογράφηση- Το αποτέλεσμα ήταν για γέλια και για.... κλάματα αλλά τους έκανε "διάσημους" (ΦΩΤΟ)

Εμπιστεύτηκαν τον.... λάθος άνθρωπο αλλά τέλος καλό όλα καλά......

Μια οικογένεια από το Μιζούρι γνώρισε τη ..... σκοτεινή πλευρά του ίντερνετ , αλλά στο τέλος πήρε μεγάλη ικανοποίηση.  Πλήρωσε 250 δολάρια για μια... ξεκαρδιστικά κακή φωτογράφηση. Το πιο αστείο είναι ότι μετά από ότι συνέβη στη συνέχεια θεωρεί ότι τα λεφτά της "έπιασαν τόπο".

Τον Μάιο του περασμένου έτους, ο Dave και η Pam Zaring, από το Hillsboro του Μιζούρι, ήρθαν σε επαφή με μια μεσήλικη γυναίκα που συστήθηκε ως έμπειρη επαγγελματίας φωτογράφος.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη φωτογράφηση της οικογένειάς , οπότε πήραν από την αυτοαποκαλούμενη επαγγελματία φωτογράφο την προσφορά της.

Το ζευγάρι,μαζί με τους δύο γιους τους,  τον Cade, 12 ετών και τον Connor, 8 ετών και τη μητέρα  του Dave, Sharon πήγαν στο υπέροχο Forest Park,  στο Σαιντ Λούις, όπου κατέβαλαν στη φωτογράφο λίγο λιγότερα από  250 δολάρια για να τραβήξει μερικές φωτογραφίες  της μεγάλης ευτυχισμένης οικογένειας.

 Η φωτογράφηση πήγε "τέλεια" και η φωτογράφος  είπε ότι θα έρθει σε επαφή μαζί τους  ξανά μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά την επεξεργασία των φωτογραφιών.

Ωστόσο, οι εβδομάδες έγιναν  μήνες, και η οικογένεια σχεδόν ξεχάσε τα πάντα για τις φωτογραφίες. Ίσως σκέφτηκαν ότι τους εξαπάτησε και προχώρησαν  τη ζωή τους.

Όμως, την περασμένη εβδομάδα, η «επαγγελματίας φωτογράφος» επικοινώνησε με την Παμ, λέγοντάς της ότι τελείωσε την επεξεργασία των φωτογραφιών και ότι θα τους τις έστελνε μέσω ταχυδρομείου. Την Πέμπτη, η οικογένεια Zaring έλαβαν ένα πακέτο που περιείχε ένα cd με τις φωτογραφίες, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμεναν.

"Δεν έχω γελάσει ποτέ τόσο πολύ στη ζωή μου", είπε ο Pam στον τοπικό σταθμό KCEN για την  πρώτη φορά που είδε τις φωτογραφίες. "Τα παιδιά μου ήταν τόσο μπερδεμένα, σκέφτηκαν ότι κάποιος τους έκανε πλάκα. Είπαν ότι στις φωτογραφίες μοιάζουμε σαν τα ανθρωπάκια  της Lego. "

Η Pam δήλωσε ότι η φωτογράφος της είπε ότι "οι σκιές ήταν πολύ κακές" την ημέρα της φωτογράφησης και ότι ο καθηγητής της  δεν την δίδαξε ποτέ πως να τις επεξεργαστεί σωστά. Προσφέρθηκε να επαναλάβει ολόκληρη τη φωτογράφηση αν δεν ήταν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα.

"Της είπα ότι ήμασταν καλοί", δήλωσε ο Παμ, προσθέτοντας ότι ζήτησε τις αρχικές φωτογραφίες. Οι  τραγελαφικές φωτογραφίες έγιναν σύντομα viral και έχουν μοιραστεί πάνω από 300.000 φορές μόνο στο Facebook, σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς στο διαδίκτυο ώστε οι ιστοσελίδες φωτογραφίας προσφέρουν πραγματικά συμβουλές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες τους για να μοιάζουν με τους Zaring σε αυτή την...ιστορική φωτογράφηση .

Σύμφωνα με το Oddity Central, η Pam και ο Dave ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να κάνουν μια μικρή έρευνα πριν προσλάβουν έναν φωτογράφο, αλλά επιμένουν ότι οι απολαυστικά κακές φωτογραφίες τους «αξίζουν κάθε δεκάρα». Έδωσαν χαρά στην οικογένεια και τους έκαναν όλες τις προσωρινά διάσημους στο διαδίκτυο . Όχι και τόσο άσχημα για μίλις..... 250 δολάρια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ