Ταινίες εβδομάδας: Από την Οσκαρική ιστορία του Τσόρτσιλ μέχρι τον μαχητικό Σκωτσέζο Τζέραρντ Μπάτλερ... ένα pop corn δρόμος!

Υπέροχες κινηματογραφικές προτάσεις για κάθε διάθεση έρχονται και αυτή τη βδομάδα, από σήμερα, στις σκοτεινές αίθουσες.

Οι Τρεις Πινακίδες Έξω Από το Έμπινγκ, στο Μισούρι

Τέσσερις Χρυσές Σφαίρες για ένα οσκαρικό δράμα του Μάρτιν ΜακΝτόνα («Αποστολή στην Μπριζ»).

 

 

Μετά από μήνες χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος στην υπόθεση δολοφονίας της κόρης της, η Μίλντρεντ Χέιζ κάνει μία τολμηρή κίνηση παραγγέλνοντας τρεις πινακίδες στην είσοδο της κωμόπολης όπου κατοικεί, οι οποίες αναγράφουν ένα αμφιλεγόμενο μήνυμα προς την τοπική αστυνομία.

Η Πιο Σκοτεινή Ώρα

 

 

Πολιτικό θρίλερ με τον Γκάρι –Ουίνστον Τσόρτσιλ– Όλντμαν έτοιμο, επιτέλους, για το Όσκαρ του. Στις απαρχές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η μοίρα της δυτικής Ευρώπης βρίσκεται στα χέρια του νεοεκλεγμένου πρωθυπουργού της Βρετανίας, Ουίστον Τσόρτσιλ, ο οποίος πρέπει να αποφασίσει αν θα συνθηκολογήσει με τους ναζί ή θα σταθεί απέναντί τους ενάντια σε κάθε πιθανότητα.

Maria by Callas

 

 

Ντοκιμαντέρ για τη σπουδαιότερη σοπράνο του προηγούμενου αιώνα. Άγνωστες συνεντεύξεις, σπάνιο υλικό από παραστάσεις και επιστολές προς την οικογένεια, τους φίλους της, τον πρώτο της σύζυγο και τον Αριστοτέλη Ωνάση αποκαλύπτουν τον μύθο της Μαρίας Κάλλας.

12 Δυνατοί

 

 

Πολεμική περιπέτεια με τον Κρις Χέμσγουορθ. Η αληθινή ιστορία της πρώτης ομάδας των ειδικών δυνάμεων η οποία, λίγες εβδομάδες μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, στάλθηκε σε μια δύσκολη, ορεινή περιοχή στο Αφγανιστάν με αποστολή να συνεργαστεί με έναν τοπικό πολέμαρχο εναντίον των Ταλιμπάν.

Η Ληστεία του Αιώνα

 

 

Αστυνομικό θρίλερ με τον Τζέραρντ Μπάτλερ. Μία ομάδα αδίστακτων κακοποιών σχεδιάζει μια φαινομενικά αδύνατη ληστεία στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων και έρχεται αντιμέτωπη με την επίλεκτη ομάδα δράσης του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες.

Mountain

 

 

Αυστραλιανό φυσιολατρικό ντοκιμαντέρ. Μία εξερεύνηση στις υψηλότερες και μαγευτικότερες βουνοκορφές του πλανήτη, από την Ανταρκτική και την Αυστρία μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και το Θιβέτ, με αφηγητή τον Γουίλεμ Νταφόε.

Γατο…Συμμορία: Η Αρχή

 

 

Animation με πρωταγωνιστή τον Top Cat. Ο Τοπ Κατ είναι ένας φτωχός, μοναχικός γάτος που ζει στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μέχρι που γνωρίζει τον Μπένι, έναν καλοκάγαθο γάτο, που ψάχνει την περιπέτεια. Οι δυο τους θα γίνουν κολλητοί, θα καταστρώσουν ένα παράτολμο σχέδιο και θα δημιουργήσουν την διαβόητη συμμορία γατών του Μανχάταν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ