Η γλυκιά & single μανούλα Βάσω Λασκαράκη εξομολογείται: "Τους τελευταίους μήνες έμαθα να με αγαπάω..."

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο People η όμορφη ηθοποιός.

Έπειτα από 8 χρόνια, η Βάσω Λασκαράκη πέρασε τις πρώτες γιορτές των Χριστουγέννων σαν single βάζοντας νέες βάσεις στην καθημερινότητά και επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση της με τον εαυτό της.

Τον εαυτό σου τον αγαπάς;

Έμαθα να τον αγαπώ. Παλιά δεν τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήμουν πολύ αυστηρή μαζί του. Τους τελευταίους μήνες όμως τον αγαπώ και τον προσέχω. Κάνω ταξίδια, μου παίρνω δώρα και προσπαθώ να περνάω καλά.

Με την εμφάνισή σου ασχολείσαι;

Ανάλογα με τη διάθεσή μου. Περνάω φάσεις. Τώρα είμαι σε μια φάση που θέλω να μπω ξανά σε διατροφή και να ξεκινήσω γυμναστική. Τις γιορτές ευχαριστήθηκα και φαγητό και ποτό και ξενύχτι. Τώρα μπαίνουμε ξανά σε πειθαρχία.

Αγαπάς, όμως, το καλό φαγητό και είσαι και πολύ καλή μαγείρισσα…

Το λατρεύω το φαγητό. Μαγειρεύω σχεδόν καθημερινά, κυρίως για το παιδί, και τρελαίνομαι να μαγειρεύω για φίλους. Γενικά έχω ένα μικρό θέμα με την καθαριότητα και την κουζίνα.

Πώς προέκυψε η αγάπη σου για τη μαγειρική;

Οι γονείς μου δούλευαν πολύ όταν ήμουν μικρή, στη Θεσσαλονίκη, και έμενα πολλές ώρες με τη γιαγιά μου, η οποία ήταν πάντα μέσα σε μια κουζίνα και μαγείρευε. Και η μαμά μου μαγείρευε και με έβαζε να τη βοηθώ στην προετοιμασία. Η εικόνα της μαμάς και της γιαγιάς στην κουζίνα μού είναι πολύ οικείες. Και ο παππούς μου, επίσης, ήταν ψήστης.

Στην κουζίνα στο σπίτι, στην κουζίνα και στη δουλειά. Το Σόι Σου, η σειρά του Alpha όπου πρωταγωνιστείς, είναι βασισμένη σε μεγάλα οικογενειακά τραπέζια, όπου διαδραματίζονται διάφορα.

Όντως και, όπως καταλαβαίνεις, είναι το στοιχείο μου.

Τι πιστεύεις ότι κάνει τη συγκεκριμένη σειρά τόσο επιτυχημένη;

Το σενάριο και οι συντελεστές της. Πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία που απευθύνεται στην ελληνική κουλτούρα και μπορεί κάποιος να τη δει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είναι ευχάριστη και έχει πολλά κωμικοτραγικά στοιχεία. Είναι μια καλοστημένη δουλειά.

Έχεις κοινά με τη Λυδία που υποδύεσαι;

Έχουμε μια κοινή νευρασθένεια νομίζω! (γέλια)

Η σειρά θα συνεχιστεί και για πέμπτη σεζόν;

Δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Το μόνο που μπορώ να σας πως είναι πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουμε πολύ ωραία γκεστ που θα κάνουν την ανατροπή. Επίσης, από 15 Ιανουαρίου αλλάζουμε ημέρες προβολής. Το Σόι Σου θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.

Ετοιμάζεις κάτι θεατρικό;

Και φέτος αποφάσισα να μην κάνω θέατρο. Το σίριαλ έχει πολύωρα γυρίσματα και δεν θέλω να λείπω τόσες ώρες από το παιδί μου. Από του χρόνου βλέπουμε.

Με την παρουσίαση θα ήθελες να ασχοληθείς; Ξέρω ότι κάθε χρόνο σού γίνονται διάφορες προτάσεις.

Παλιότερα δεν έβλεπα καθόλου τον εαυτό μου στην τηλεόραση σε κάποιον άλλο ρόλο, τώρα είμαι πιο ανοιχτή, αν και φοβάμαι αυτή την έκθεση, κυρίως των live εκπομπών. Μου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια γνώσεων, τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα. Ίσως θα ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο, θα μάθαινα πολλά πράγματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ