Αυτές είναι οι "χρυσές" συμβουλές για μακιγιάζ με μάτια σε μικρή απόσταση μεταξύ τους

Δείτε αν έχετε μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους και ανακαλύψτε ποιο είναι το σωστό μακιγιάζ για να τα τονίσετε.

Πως θα καταλάβετε αν έχετε μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους;
Θα πρέπει να υπολογίσετε την απόσταση που έχουν οι εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Αν αυτή είναι μικρότερη από το μήκος του ενός ματιού, τότε έχετε μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους. Το είδος των ματιών αυτών λέγεται πυκνόφθαλμα ή στα αγγλικά close set eyes.

Μυστικά μακιγιάζ για μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους:
Για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πως η απόσταση ανάμεσα στα δυο σας μάτια δεν είναι μικρή θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές.

1. Η χρήση ενός primer σκιάς ματιών είναι πολύ σημαντική, διότι θα αποτρέψει το μακιγιάζ από το να μουτζουρωθεί. Εφαρμόστε το μετά τη δημιουργία της βάσης σας και συνεχίστε με την σκιά και το eyeliner.

2. Μην αμελείτε να εφαρμόζετε ένα χρωματιστό concealer, σε κίτρινη, ροδακινί ή απαλή ροζ απόχρωση, για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Ο λόγος είναι πως η εμφάνιση των μαύρων κύκλων τείνει να μειώνει την απόσταση μεταξύ των ματιών.

3. Αφαιρώντας μερικές τριχούλες παραπάνω ανάμεσα στα φρύδια σας και μεγαλώνοντας την απόσταση τους, δημιουργείτε την οφθαλμαπάτη πως και τα μάτια σας είναι πιο μακριά το ένα από το άλλο. Επίσης, μπορείτε να προεκτείνετε λίγο την εξωτερική γωνία των φρυδιών σας για να τα κάνετε μεγαλύτερα σε μήκος.
4. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε μια ανοιχτόχρωμη ή ιριδίζουσα σκιά ματιών σε nude αποχρώσεις στην εσωτερική γωνία του ματιού για να κάνετε την απόσταση να φαίνεται μεγαλύτερη. Αν βάλετε κάποια σκούρα απόχρωση θα δημιουργήσετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Τα μάτια σας θα φαίνονται πιο κοντά μεταξύ τους και το αποτέλεσμα θα είναι περίεργο.

5. Βάφοντας με ένα nude μολύβι το εσωτερικό της γωνίας του ματιού που βρίσκεται κοντά στην μύτη, μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο ανοιχτά, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

6. Τονίστε το φυσικό σχήμα των ματιών σας. Η δημιουργία ενός υπέροχου smokey eyes με σκούρα σκιά στην εξωτερική γωνία και απαλή στην εσωτερική είναι το ιδανικό μακιγιάζ για μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους.

7. Εφαρμόστε μια σκιά μεσαίας απόχρωσης στην γραμμή των κάτω βλεφαρίδων.

8. Αν χρησιμοποιήσετε eyeliner, ξεκινήστε την δημιουργία της γραμμής λίγο πιο μέσα από την εσωτερική γωνία του ματιού, περίπου στην μέση. Συνεχίστε να την προεκτείνετε, αυξάνοντας το πάχος της, μέχρι να βγείτε λίγο πιο έξω από το μάτι και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο cat eye – winged eye look.

9. Τέλος, η χρήση της μάσκαρα είναι πολύ σημαντική στο μακιγιάζ για μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους. Τονίζοντας τις βλεφαρίδες σας μπορείτε να απογειώσετε το look. Φροντίστε μόνο να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού. Αν χρειαστεί χρησιμοποιήστε το ψαλίδι βλεφαρίδων ή φορέστε ψεύτικες βλεφαρίδες για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ