Τρυφερή συνέντευξη της εγκυμονούσας Ήβης Αδάμου! "Μετακομίζω μόνιμα Αλεξανδρούπολη - Με τον Μιχάλη είμαστε cool ζευγάρι, παίρνουμε τις ανάσες μας"

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η κούκλα τραγουδίστρια μιας και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Κουινέλη.

Αυτό το διάστημα, η 24χρονη Ήβη Αδάμου πραγματοποιεί εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα, στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, ενώ σύντομα πρωταγωνιστήσει και στο μιούζικαλ "Jesus Christ Superstar".

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town, αναφέρει πως μαζί με τον αγαπημένο της - ο οποίος και μένει πια μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη - έχουν βρει τις ισορροπίες τους: "Πηγαινοέρχεται, πηγαίνω κι εγώ, είμαστε σε ένα συνεχόμενο ταξίδι. Είμαστε cool ζευγάρι, παίρνουμε τις ανάσες μας και μάθαμε έτσι να ζούμε, γιατί από την αρχή της σχέσης μας υπήρχε αυτή η συνθήκη. Μπορώ να πω ότι βοηθάει κάποιες φορές και η απόσταση".

Το μωρό που θα έρθει στη ζωή, πρόκειται να φέρει σημαντικές αλλαγές. "Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί" σημειώνει η Ήβη Αδάμου.

Επίσης, η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε ξεκάθαρα: "Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ