Μήνυση για ανθρωποκτονία καταθέτουν οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη - Φως στην υπόθεση θα ρίξουν οι λεπτομέρειες του λάπτοπ - Τι έδειξε η έρευνα της Αγγελιικής Νικολούλη

Ανθρωποκτονία και όχι δολοφονία ο θάνατος της άτυχης μητέρας από την Αιτωλοακαρνανία που εξαφανίστηκε;

Στην εκδοχή της δολοφονίας της άτυχης μητέρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας επιμένουν οι συγγενείς της.

Για το λόγο αυτό την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, κατέθεσαν μέσω του δικηγόρου τους Βασίλη Ταουξή μήνυση για την ανθρωποκτονία της Ειρήνης Λαγούδη από δόλο, κατ’ αγνώστων.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε σε δηλώσεις του:

«Κατατέθηκε μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο, από πρόθεση και οποιοδήποτε άλλο σχετικό αδίκημα προκύψει κατά αγνώστων δραστών «in rem», δηλαδή όχι εναντίον συγκεκριμένου προσώπου. Δεν έχει βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες ώστε να προσωποποιηθεί η μήνυση. Όταν ταυτοποιηθούν ευθύνες με συγκεκριμένα πρόσωπα τότε θα ασκηθεί και ποινική δίωξη. Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής, ο εισαγγελέας έδωσε στη δικογραφία Αριθμό Βιβλίου Μητρώου και την παρέπεμψε πάλι στην αστυνομία για προκαταρκτική έρευνα. Η οικογένεια έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, στην εισαγγελία και στην αστυνομία».

Οι συγγενείς της άτυχης 44χρονης δεν δέχονται την αυτοχειρία όπως προκύπτει αρχικά από τα ευρήματα της νεκροτομής.  Η οικογένεια  περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα ολοκληρώσουν την έκθεση του ιατροδικαστή και θα φωτίσουν περισσότερο την υπόθεση.

Στο φως οι λεπτομέρειες που ζωντανεύουν τις τελευταίες κινήσεις της άτυχης μητέρας στην Αθήνα, λίγο πριν ταξιδέψει για να συναντήσει το θάνατο...

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα μετά τη σχετική αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, όπως αναφέρει το Φως στο Τούνελ

Η Ειρήνη Λαγούδη 44 χρόνων,  λίγο πριν επιστρέψει στο χωριό της  το πρωί της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου, άφησε σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα, ένα λάπτοπ και το κινητό της τηλέφωνο γιατί είχαν παρουσιάσει βλάβη.

Η οθόνη του κινητού είχε σπάσει και επέμενε για άμεση αντικατάσταση γιατί βιαζόταν. Η βλάβη που παρουσίαζε το λάπτοπ δεν ήταν δυνατόν να επισκευαστεί άμεσα, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών.

Την επομένη Πέμπτη 4 του μήνα, η Λαγούδη λίγο πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής, παρέλαβε το κινητό και  άφησε τον αριθμό τηλεφώνου της για να την ειδοποιήσουν όταν θα ήταν έτοιμο το λάπτοπ.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος την αναγνώρισαν από τις φωτογραφίες που προβλήθηκαν στην τηλεόραση. Βλέποντας ότι κανείς δεν αναζητούσε το λάπτοπ, ειδοποίησαν την Ασφάλεια στην περιοχή Γέρακα, όπου και παρέδωσαν τον φορητό υπολογιστή  για περαιτέρω έρευνα.

Η ίδια δεν διευκρίνισε στους τεχνικούς αν το λάπτοπ ήταν δικό της ή άλλου προσώπου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήκει στην κόρη της αλλά τελευταία το χειριζόταν και εκείνη και για το λόγο αυτό θα εξεταστεί από το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ