Ζώδια: Συζητήσεις μετακινήσεις και .... αλλαγή σχεδίων για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο; Η Άντα Λεούση στο oroskopos.gr, μας δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις. 

ΚΡΙΟΣ:

Σκεφτείτε με μεγαλύτερη διαύγεια το πως και το γιατί της κάθε σας ενέργειας. Μην αφήσετε άτομα του περιβάλλοντός σας να ανακατευτούν με δική τους πρωτοβουλία στα μελλοντικά σας σχέδια.

  

ΤΑΥΡΟΣ:

Κρατήστε την ενέργειά σας αμείωτη και μην επιτρέψετε να σας την απορροφήσουν.  Πάρτε θέσεις και αποφάσεις, για να σημειωθούν εξελίξεις στις συνεργασίες και στο συναισθηματικό σας τομέα. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η μέρα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις και νέες δραστηριότητες. Αποφάσεις που θα πάρετε τώρα, θα έχουν ισχύ για μεγάλο διάστημα. H Άντα Λεούση προτείνει: Ενεργειακά Κοσμήματα από 1 ΕΥΡΩ μόνο! ΔΕΣ ΕΔΩ>>

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στο συναισθηματικό σας τομέα και μια ένταση στον εργασιακό σας χώρο, καθώς κάποιοι συνεργάτες σας θα δυσκολέψουν αρκετά. 

 

ΛΕΩΝ:

Η μέρα θα είναι γεμάτη με πληθώρα περιστατικών γύρω από τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις, που άλλα θα σας αγγίζουν και άλλα θα σας αφήνουν αδιάφορους. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Δώστε προτεραιότητα στις οικογενειακές υποθέσεις, ρυθμίζοντας παράλληλα κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες που έχετε και σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και τους επιμέρους διακανονισμούς σας. 

 

ΖΥΓΟΣ:

Οι συναναστροφές σας θα παίξουν το βασικότερο ρόλο στη ζωή σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, οι διαπραγματεύσεις και οι νέες δραστηριότητες σας, θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. H Άντα Λεούση προτείνει: 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αποφύγετε να πιέσετε ή να αγνοήσετε συνεργάτες σας, γιατί θα μπλοκάρετε τα σχέδιά σας. Οπλιστείτε με γερά νεύρα και υπομονή για να αντέξετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας, θα είναι ραγδαίες και σημαντικές. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο στο συναισθηματικό ή οικονομικό σας τομέα, αλλά προσπαθήστε να προστατέψετε τόσο τα συμφέροντα όσο και την υγεία σας. 

 

ΙΧΘΥΣ:

Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες και μερικές αντιξοότητες θα προκαλέσουν φόβο ή πανικό. Πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μη βιαστείτε να αντιδράσετε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ