Emily Ratajkowski: Έβαλε "φωτιά" στο Instagram με σούπερ σέξι εμφάνιση μετά την κριτική που δέχθηκε για την Kerastage (ΦΩΤΟ)

Οι σέξι αναρτήσεις της  έχουν χιλιάδες οπαδούς

Μπορεί να οι ΗΠΑ, να ζουν έναν από τους πιο παγωμένους χειμώνες όλων των εποχών αλλά για την Emily Ratajkowski, είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή για να φορέσει το μαγιό της. Η 26χρονη καλλονή "ανέβασε τη θερμοκρασία" στο Instagram, με μια σούπερ σέξι φωτογραφία στην οποία φοράει  μόνο ένα κοντό μπλουζάκι που αφήνει ακάλυπτους τους κοιλιακούς  της και ένα μαγιό.

 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

 

Εξάλλου η EmRata, έχει "αδυναμία" στις προκλητικές εμφανίσεις που προκαλούν "σεισμό" στο Instagram. Δεν δίστασε ακόμη και να δημοσιεύσει μία γυμνή φωτογραφία με τίτλο "Η γέννηση της Αφροδίτης", και πόζα παρμένη από το γνωστό... έργο του Μποτισέλι. 

 

Birth of Venus ? by @laurabrown99 and @monakuhnstudio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

 

 Aξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός και μοντέλο Emily Ratajkowski ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία προϊόντων περιποίησης μαλλιών Kerastage με έναν τρόπο που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η γνωστή EmRata, έγραψε στο Instagram: "Τα μαλλιά είναι θεμελιώδες κομμάτι της ομορφιάς, της θηλυκότητας και της ταυτότητας μιας γυναίκας". H δήλωση αυτή προκάλεσε σάλο με τους επικριτές της να αναρωτιούνται "αν οι γυναίκες έχουν απώλεια των μαλλιών τους λόγο ασθένειας δεν είναι όμορφες, θηλυκές και δεν έχουν ταυτότητα"

 

So excited to announce that I am the new face of @kerastase_official ! Welcome good hair days! Shot by @inezandvinoodh ✨ #Kerastase #KerastaseClub #sponsored

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Η ανάρτηση άλλαξε με την Emily να μας ενημερώνει με άλλο τρόπο για την αποκλειστική συνεργασία με την γνωστή εταιρεία καλλυντικών. "Είμαι ευτυχής που θα είμαι το νέο πρόσωπο της Kerastage", έγραψε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ