10 έξυπνα τρικ για να δείχνετε πολύ πιο αδύνατη μέσα σε δύο λεπτά! (ΦΩΤΟ)

Αν αποφύγετε κάποια συνήθη λάθη μπορείτε να δείχνετε πολύ κομψότερη

Δεν έχουν όλες οι γυναίκες την ιδανική σιλουέτα. Κάποιες φορές μάλιστα ο σωματότυπος είναι τέτοιος που κάποια σημεία του σώματος παραμένουν πιο "γεμάτα" ακόμα και αν η γυναίκα έχει το ιδανικό βάρος.

Υπάρχουν κάποιες έξυπνες επιλογές στο ντύσιμο και κάποια τρικ που θα σας βοηθήσουν  να δείχνετε κομψότερη και πιο αδύνατη κατά αρκετά κιλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις ακολουθήσετε.

Σύμφωνα με το Bright side, αυτά τα "έξυπνα κόλπα" θα αλλάξουν την εικόνα σας σε λίγα λεπτά.

1.  Επιλέξτε το σωστό παπούτσι

Τα παπούτσια που η απόχρωση τους είναι κοντά στο χρώμα του δέρματος σας, θα κάνουν τα πόδια σας, να φαίνονται λεπτότερα και ψηλότερα. Επιλέξτε λοιπόν nude ή καφέ αποχρώσεις για τα παπούτσια σας. 

2. Μην επιλέγετε ρούχα πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά

Είναι ένα στυλιστιικό λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες. Στην προσπάθεια τους να "κρύψουν" κάποια κιλά , επιλέγουν ρούχα πολύ φαρδιά ή πολύ στενά και πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο. Να τονίσουν τα περριτά κιλά τους, γιατί τα πολύ στενά ρούχα διαγράφουν τις ατέλειες του σώματος και τα πολύ φαρδιά προσθέτουν όγκο.

3. Ίσιο το κορμί

Κρατάτε πάντα την πλάτη σας ίσια, Οι γυρτοί ώμοι, "κονταίνουν" τη σιλουέτα και τονίζουν τις ατέλειες.

4. Σωστό μακιγιάζ

Ένα σωστό περίγραμμα βοηθάει το πρόσωπο σας να φαίνεται πιο αδύνατο,και πολλές φορές κρύβει το διπλοσάγονο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε το σωστό συνδυασμό σκούρων και ανοιχτών τόνων στο make-up. Το σωστό ρουζ επίσης βοηθά. Αποφύγετε τα έντονα ροζ χρώματα και επιλέξτε ματ αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ.

5. Μαυρισμένο δέρμα

Το δέρμα που δείχνει μαυρισμένο αφαιρεί κιλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αφού καθαρίσετε σε βάθος το δέρμα σας με ένα πήλινγκ και το περιποιηθείτε με μια υδατική κρέμα σώματος να φορέσετε ένα bronze make - up σώματος που δείχνει το δέρμα μαυρισμένο.

6. Διαλέξτε τα σωστά υφάσματα και σχέδια στα ρούχα

Μην επιλέγετε ρούχα με έντονες γεωμετρικές γραμμές ή τετράγωνο σχήμα. Τονίζουν τις ατέλειες. Επίσης αποφύγετε τα πολύ σφιχτά και σκληρά υφάσματα. Ρούχα από μαλακό ύφασμα σε άνετες γραμμές κολακεύουν το σώμα.

7. Διαλέξτε τα σωστά αξεσουάρ

Υιοθετήστε έναν "μίνιμαλ" τρόπο σκέψης στα αξεσουάρ σας. Τα ογκώδη σφιχτά κασκόλ προσθέτουν όγκο. Επιλέξτε ένα φουλάρι το οποίο θα αφήσετε  χαλαρό στο λαιμό σας ή δέστε το κασκόλ σας χαλαρά σε σχήμα γραβάτας.

8. Μην υπογραμμίζετε τις "προβληματικές περιοχές"

Μη φοράτε ρούχα που τονίζουν τις περιοχές του σώματος στις οποίες έχετε πρόβλημα. Επιλέξτε ρούχα που με σχέδια ή στάμπες τραβούν την προσοχή σε άλλα σημεία.

9. Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας

Μια σωστή κουπ, αφαιρεί όγκο από το πρόσωπο και τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του.

10 Φορέστε κορσέ

Παλιό και δοκιμασμένο. Ένας κορσές σμιλεύει το σώμα και το κάνει να φαίνεται πιο αδύνατο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ