Ιδού πως μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα το χειμώνα και να γίνετε η "βασίλισσα του στυλ" (ΦΩΤΟ)

Οι σωστοί συνδυασμοί κάνουν το φόρεμα το πιο "hot" κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας

Το κρύο και ο χειμωνιάτικος καιρός αποτελούν έναν ανασταλτικό παράγοντα εμάς που θέλουμε να φορέσουμε ένα φόρεμα τον χειμώνα. Υπάρχουν ωστόσο πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το συνδυάσετε, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (9)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (30)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (16)

Δημιουργήστε με αυτό υπέροχα casual, αλλά και επίσημα σύνολα που θα σας κάνουν να λάμψετε και να αναδείξετε την θηλυκή σας πλευρά χωρίς να κρυώνετε.

Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (25)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (28)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (31)

Ακολουθούν μερικές ιδέες για τέλειους συνδυασμούς που καλύπτουν κάθε γούστο, αλλά και κάθε περίσταση. Ρίξτε μια ματιά και πάρτε ιδέες.

Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (22)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (21)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (18)

Πρώτα όμως δείτε ποια πανωφόρια, αξεσουάρ, παπούτσια ή άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας μπορούν να φορεθούν με ένα φόρεμα τον χειμώνα.

Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (15)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (11)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (10)

Τι πανωφόρια μπορείτε να συνδυάσετε με ένα φόρεμα τον Χειμώνα;

Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (26)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (27)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (8)

Οι επιλογές στα πανωφόρια που μπορείτε να φορέσετε τον χειμώνα πάνω από ένα φόρεμα είναι πολλές. Επιλέξτε ανάμεσα στο κλασσικό μακρύ παλτό, ημίπαλτο, κάπα ή σακάκι. Εναλλακτικά, δημιουργήστε πιο ροκ εμφανίσεις με ένα δερμάτινο μπουφάν. Ενδιαφέρουσες επιλογές αποτελούν επίσης, το αμάνικο παλτό, το μπουφάν parka, το αμάνικο μπουφανάκι ή το φουσκωτό μπουφάν. Αν όμως θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο εντυπωσιακό σύνολο μπορείτε να επιλέξτε ένα μπουφάν γούνα ή ένα γούνινο γιλέκο.

Στολίστε το φόρεμα σας με αξεσουάρ:

Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (19)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (6)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (17)

Τα αξεσουάρ αποτελούν μια πολύ ωραία ιδέα για να στολίσετε και να ανανεώσετε ένα χειμερινό σύνολο. Πέρα από τα κοσμήματα, μια εξίσου ενδιαφέρουσα επιλογή για να δώσετε χρώμα σε ένα μονόχρωμο χειμωνιάτικο ντύσιμο, διατηρώντας παράλληλα το λαιμό σας ζεστό είναι η πασμίνα, το κασκόλ, το φουλάρι, το μαντήλι ή η εσάρπα. Στο κεφάλι μπορείτε να φορέσετε ένα απλό ή διακοσμημένο σκούφο, όπως και ένα υπέροχο καπέλο. Τέλος, τα γάντια μπορούν να ολοκληρώσουν ένα ζεστό σύνολο με τον καλύτερο τρόπο.

Επιλέξτε τα ιδανικά παπούτσια για ένα φόρεμα τον Χειμώνα:

Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (24)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (23)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (20)

Τα παπούτσια που μπορούν να συνδυαστούν με ένα φόρεμα τον Χειμώνα είναι πολλά. Από τις απλές γόβες, τα μοκασίνια, τα sneakers και τα άρβυλα μέχρι τις γαλότσες και τις μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο. Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό στυλ που θα απογειώσει το σύνολο σας και θα το κάνει άνετο για την ανάλογη περίσταση. Μην ξεχνάτε πως ενδιαφέρουσα επιλογή για ένα μίνι φόρεμα αποτελούν και τα ankle boots.

Τέλος, ένα μυστικό που θα κάνει το outfit σας ακόμη πιο εντυπωσιακό! Επιλέξτε παπούτσια στο χρώμα του καλσόν για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πως έχετε ψηλόλιγνα πόδια.

 

Συνδυάστε το φόρεμα σας με άλλα ρούχα:

Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (4)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (12)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (3)

Ένας ακόμη εντυπωσιακός τρόπος για να ανανεώσετε το χειμωνιάτικο ντύσιμο με ένα φόρεμα, ακόμη κι αν είναι καλοκαιρινό, είναι να το συνδυάσετε με άλλα ρούχα. Οπως προτείνει το αγαπημένο Beaute την Κυριακή,  οι πιο απλές επιλογές είναι να φορέσετε ένα πουλόβερ από πάνω ή ένα απλό μπλουζάκι από μέσα. Με αυτό τον τρόπο κάνετε ακόμη και ένα φόρεμα με τιραντάκι, ιδανικό για να φορεθεί τον Χειμώνα. Επίσης, μπορείτε να φορέσετε πάνω από το φόρεμα σας μια απλή κοντή ή μακριά πλεκτή ζακέτα.

Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (7)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (5)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (2)

Τέλος, για πιο casual και ζεστές εμφανίσεις, μπορείτε να συνδυάσετε το φόρεμα σας με ένα κολάν ή ένα δερμάτινο παντελόνι.

Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (14)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (13)Πως να φορέσετε ένα φόρεμα τον Χειμώνα (29)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ