Η Topwoman της χρονιάς είναι 9 ετών: Μεταφέρει στις πλάτες της στο σχολείο τον παράλυτο αδερφό της (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συγκινητική ιστορία ζωής έρχεται στη δημοσιότητα από την Daily Mail.

Ο 12χρονος Dingfu είναι εκ γεννητής ανάπηρος και η 9χρονη αδελφούλα του, η Dingshuang φροντίζει να τον βοηθά στο σπουδαιότερο αγαθό. Την μόρφωση.

 

 

Ειδικότερα, το μικρό κοριτσάκι έχει αποφασίσε να κουβαλά σε καθημερινή βάση τον μικρό Dingfu στις πλάτε προκειμένου να φτάσουν από το σπίτι στο σχολείο.

Πέραν αυτού, ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail, η υπέροχη Dingshuang τον περιποιείται και στο σχολείο και το σπίτι και φροντίζει να είναι επιμελής στα μαθήματά του. Οι γονείς των δύο παιδιών είναι κι αυτοί παράλυτοι, κάτι που κάνει τη μικρούλα την πραγματική ραχοκοκαλιά αυτής της δεμένης και αγαπημένης οικογένειας.

"Ποτέ δεν θα τον αφήσω πίσω. Θα είμαι για πάντα το μπαστουνάκι του" σχολίασε η μικρούλα στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Wenshan Television Station.

Πρόσφατα, λόγω της δημοσιοότητας και του θέματος, το σχολείο κατανόησε την υπερπροσπάθεια της 9χρονης και προσέφερε στα δυο παιδιά ένα μέρος να κοιμούνται και να διαβάζουν κοντά στο σχολείο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως αποφάσισε να μειώσει τα δίδακτρα για τα δυο παιδιά, δίνοντας στη οικογένεια γενναίες οικονομικές ανάσες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ