45χρονη Σουηδέζα δεν κατήγγειλε τον 18χρονο Αφγανό εραστή της αν και κακοποίησε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της

Από την πόλη Sölvesborg της Σουηδίας έρχεται αυτή η ανατριχιαστική ιστορία.

Το ανήλικο κοριτσάκι της 45χρονης συντρόφου του παρενόχλησε σεξουαλικά ο 18 μόλις ετών Abdul Dostmohammad.

Όπως πρόδωσε αρχικά στη μητέρα της και έπειτα στην αστυνομία η 12χρονη κοπέλα, ο Dostmohammad αγαπούσε τις αγκαλιές και τα φιλιά στα μάγουλα που όμως ήταν πάρα πολύ κοντά στο στόμα της.

Το βράδυ της παρενόχλησης, ο 18χρονος Αφγανός και η αγαπημένη του είχαν πιει πολύ. Σύμφωνα με τη δικογραφία, εκείνος άρχισε να χορεύει με τη 12χρονη στο σαλόνι, όταν άρχισε να την αγγίζει με έναν τρόπο που το κορίτσι δεν ένιωθε καλά. Μόλιςη μητέρα της πήγε στο μπάνιο, εκείνος έβαλε το χέρι του κάτω από το φόρεμα και το εσώρουχό της, αγγίζοντας τα γεννητικά της όργανα.

Η 12χρονη το είπε στη μητέρα της, αλλά εκείνη δεν έκανε τίποτα και ο νεαρός άντρας συνέχισε να μένει στο σπίτι τους. Τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό, το κοριτσάκι ζήτησε από τον πατέρα του να μείνει μαζί του. Στη συνέχεια μίλησε στη μεγαλύτερη αδελφή της για ό,τι συνέβη και με τη σειρά της εκείνη το ανέφερε στον πατέρα τους. 

Έπειτα από την καταγγελία του τελευταίου, ο Αφγανός κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών με αναστολή, σε 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας, αλλά και πρόστιμο 15.000 κορώνων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ