Η πιο όμορφη μανούλα στο σχολείο- Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκλεψε τις εντυπώσεις σε ομιλία για την ψυχική υγεία των παιδιών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κέιτ Μίντλετον  στο σχολείο Roe Green Junior, Kingsbury με ένα υπέροχο μπλε σύνολο

Είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα στο παλάτι και δύο παιδιά να φροντίσει αλλά η Κέιτ Μίντλετον καταφέρνει σε κάθε της εμφάνιση να κλέβει τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνιση της.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μίλησε  στο σχολείο Roe Green Junior, Kingsbury, στο βορειοδυτικό Λονδίνο για την ψυχική υγεία των παιδιών. Για την περίσταση φόρεσε ένα κομψότατο μπλε φόρεμα εγκυμοσύνης Serpahine το οποίο συνδύασε άψογα με ένα μπλε παλτό  Sportmax και ένα φουλάρι στα ίδια χρώματα από το  από το Beulah London.

 

Το σύνολο συμπλήρωσαν θαυμάσια οι έναν τόνο πιο σκούρες ψηλοτάκουνες γόβες της και τα διακριτικά σκουλαρίκια. Η 36χρονη δούκισσα πήγε στο σχολείο για να συζητήσει το ξεκίνημα της ιστοσελίδας του προγράμματος Mentally Healthy Schools η οποία θα δώσει στους  δασκάλους της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πρακτικά εργαλεία για να βοηθήσουν στην υποστήριξη της ψυχικής υγείας των μαθητών τους'

Το όλο πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το βασιλικό ίδρυμα στο οποίο ηγείται η δούκισσα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Κέιτ Μίντλετον συνομίλησε με δασκάλους και μαθητές και παρακολούθησε σε μια τάξη τα μαθήματα που έγιναν για τον ιστότοπο προτού ξεκινήσει την ομιλία της.

«Ο ρόλος των εκπαιδευτικών εδώ είναι απολύτως ζωτικός», είπε η Κέιτ. «Βλέπετε τα παιδιά μας καθώς μεγαλώνουν, μαθαίνουν και παίζουν, καθώς οικοδομούν τις κοινωνικές δεξιότητές τους που θα τα βοηθήσουν να κάνουν τη διαφορά στο μέλλον τους.

The Duchess shook hands with a delighted young boy whose friend looked very impressed by his royal encounter 

«Είστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να βοηθήσετε τα παιδιά να μιλήσουν για τις ψυχικές και συναισθηματικές τους προκλήσεις και να κατευθύνετε τους γονείς τους στη σωστή υποστήριξη», συνέχισε.

Kate, 36, looked as if she was having a great time as she joined youngsters in the classroom 

Ο δωρεάν δικτυακός τόπος για τα σχολεία αναμένεται να είναι διαθέσιμος στην εθνική πρωτοβάθμια εκπαίδευση την άνοιξη, αφού ενημερωθεί πλήρως και αναθεωρηθεί.

Η διευθύντρια, Claire Thomson, μια από τους συμβούλους διασφάλισης ποιότητας της ιστοσελίδας, δήλωσε: «Μπορώ να διαπυστώσω ότι αυτός ο ιστότοπος γίνεται ένας αγαπημένος δικτυακός τόπος για πληροφορίες σχετικά με τις πολλές πτυχές της ψυχικής υγείας.

The Duchess spent time chatting in the playground with delighted school children ahead of joining a class 

Ο ιστότοπος σύμφωνα με τη Daily Mail,  στοχεύει στην αξιοποίηση της εκστρατείας Duke and Duchess of Cambridge και  Prince Harry's Heads Together, η οποία πέρυσι ενθάρρυνε τους ανθρώπους να μιλάνε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας τους ή να γίνονται πρόθυμοι ακροατές για κάποιον με προβλήματα.

The Duchess spoke about the important role teachers have to play in helping young children with mental health issues 

Ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και ο Χάρι προωθούν μια σειρά προγραμμάτων για να εξασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στη σωστή βοήθεια, στη σωστή θέση και την κατάλληλη στιγμή, με τη δούκισσα να επικεντρώνεται στην υποστήριξη των νέων.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ