Θέλετε να φορέσετε το λευκό χρώμα τον Χειμώνα; Ιδού 15 εύκολοι τρόποι

Μπορεί το άσπρο χρώμα να είναι συνυφασμένο με τους καλοκαιρινούς μήνες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε λευκό το Χειμώνα.

Πως μπορείτε λοιπόν να φορέσετε το άσπρο κατά τους χειμερινούς μήνες; Η λίστα που θα δείτε στην συνέχεια περιέχει 15 διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε εκπληκτικά σύνολα με λευκά ρούχα ή αξεσουάρ, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Φορέστε ένα λευκό πουκάμισο:

Οι συνδυασμοί με λευκό πουκάμισο είναι πολύ συνηθισμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Εξάλλου το άσπρο πουκάμισο είναι ένα από τα πασπαρτού κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορεθεί με τα πάντα. Δοκιμάστε να το φορέσετε με παντελόνι, jean, κουστούμι ή φούστα και να δημιουργήσετε εκπληκτικά ντυσίματα με λευκό το Χειμώνα. Φορέστε το σκέτο, με ένα σακάκι ή ένα δερμάτινο μπουφάν για πιο casual chic εμφανίσεις. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα crop top ή ένα πιο μακρύ πουλόβερ για να φορέσετε από πάνω και να κάνετε το χειμερινό σας ντύσιμο πιο ζεστό.

Συνδυάστε το λευκό πουλόβερ με όλα σας τα ρούχα:

Ένα λευκό πουλόβερ αποτελεί μια πολύ όμορφη λύση για το χειμερινό σας ντύσιμο. Συνδυάζεται πολύ εύκολα με όλα σας τα παντελόνια και τις φούστες, αφού το χρώμα αυτό ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις. Είναι ένα ζεστό κομμάτι ρουχισμού που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Απλά επιλέξτε το στυλ και το κόψιμο που σας ταιριάζει. Επιλέξτε ανάμεσα στα oversized, μακριά, κανονικά ή crop top πουλόβερ το ιδανικό σχέδιο και φορέστε το με ένα jean για πιο casual εμφανίσεις ή με ένα παντελόνι ακόμη και για το γραφείο. Ιδανικός συνδυασμός είναι και αυτός με το κολάν ή το δερμάτινο παντελόνι που θα κολακεύσει τη σιλουέτα σας και θα αναδείξει τα υπέροχα πόδια σας. Ολοκληρώστε το σύνολο με τα κατάλληλα χειμωνιάτικα παπούτσια όπως μποτάκια, μπότες μέχρι το γόνατο ή over the knees boots.

Λευκό παντελόνι και top σε όποια απόχρωση επιθυμείτε:

Δημιουργήστε εκπληκτικά χειμωνιάτικα ντυσίματα για τις βόλτες, το γραφείο, αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις σας με ένα λευκό παντελόνι. Συνδυάστε το με πουλόβερ, μπλουζάκια ή πουκάμισο, ανάλογα πάντα με το ύφος του συνόλου που θέλετε να δημιουργήσετε και την περίσταση που θέλετε να το φορέσετε. Επιλέγοντας να βάλετε ένα άσπρο παντελόνι το Χειμώνα μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακά κομψά, αλλά και casual σύνολα.

Λευκό jean – Μια υπέροχη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας:

Όπως το άσπρο παντελόνι, έτσι και το λευκό jean είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί άνετα όλο το χρόνο. Εξάλλου, μιας και το jean είναι ένα είδος παντελονιού που λατρεύουν οι γυναίκες, το λευκό jean θα μπορέσει να αποτελέσει το κομμάτι εκείνο του χειμερινού συνόλου σας που θα το απογειώσει. Θα το κάνει πιο φωτεινό και εντυπωσιακό τόσο για τις πρωινές σας βόλτες, όσο και για τις βραδινές σας εξόδους. Το άσπρο jean μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Από πουλόβερ μέχρι πουκάμισο και από σακάκι μέχρι κάπα. Φορέστε το λοιπόν και κλέψτε τις εντυπώσεις συνδυάζοντας το με sneakers, μπαλαρίνες, γόβες, μποτάκια ή μπότες οποιουδήποτε είδους σας αρέσει. Επιλέξτε ένα ζευγάρι μπότες ιππασίας, over the knee boots ή απλά μπότες μέχρι το γόνατο και ολοκληρώστε το look σας με υπέροχο τρόπο.

Λευκό κολάν για χαλαρές και καθημερινές εμφανίσεις:

Συνδυάστε ένα άσπρο κολάν με ένα μακρύ μπλουζάκι, μια πλεκτή ζακέτα ή ένα πουλόβερ και δημιουργήστε υπέροχα και άνετα ντυσίματα με λευκό το Χειμώνα. Σύνολα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο στις βόλτες και τις χειμερινές εξορμήσεις σας, όσο και στην δουλειά ή το γραφείο. Ολοκληρώστε το σύνολο με μπότες πάνω από το γόνατο, ιππασίας ή μποτάκια με γούνα και είστε έτοιμη. Για τις κρύες μέρες του Χειμώνα ή τις βόλτες σας στα χιόνια, μπορείτε να προσθέσετε και τα αντίστοιχα αξεσουάρ (σκούφο, κασκόλ, γάντια).

Φορέστε ένα άσπρο φόρεμα φτιάχνοντας θηλυκά χειμωνιάτικα σύνολα:

Μπορεί το λευκό φόρεμα να είναι συνδεδεμένο με το καλοκαίρι και το little black dress με το χειμώνα, αυτό όμως δεν μας αποτρέπει να δημιουργήσουμε υπέροχα χειμωνιάτικα λευκά φορέματα. Επιλέξτε ένα όμορφο άσπρο πλεκτό φόρεμα σε όποιο μήκος θέλετε και απογειώστε το με τα ανάλογα αξεσουάρ, όπως ζώνη, φουλάρι κλπ. Ενδιαφέρουσα επιλογή για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας ή για πιο ρομαντικά σύνολα αποτελεί και η λευκή δαντέλα στα χειμωνιάτικα φορέματα. Φορέστε τη και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Λευκό κουστούμι για χειμερινά business look:

Αν πάλι σας αρέσει πιο πολύ το business και chic look, ένα λευκό κουστούμι με παντελόνι είναι ιδανικό για τις εμφανίσεις σας. Επιλέξτε ένα σχέδιο που να κολακεύει τον σωματότυπο σας και απογειώστε το με ένα μαύρο μπλουζάκι ή πουκάμισο και μαύρες γόβες. Εναλλακτικά, δημιουργήστε ένα ολόλευκο σύνολο με λευκό top ή δώστε του λίγο χρώμα με ένα μπλουζάκι που θα το αναδείξει. Οι γόβες και τα ankle boots θα ολοκληρώσουν το σύνολο σας με τον καλύτερο τρόπο.

Total white look:

Αν και συνήθως ένα total white look παραπέμπει σε ένα πιο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο, δεν παύει να είναι μια υπέροχη επιλογή για να φορέσετε λευκό το Χειμώνα. Επιλέξτε λοιπόν να ντυθείτε από την κορυφή ως τα νύχια με λευκά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Δημιουργήστε έτσι ένα χειμωνιάτικο σύνολο που θυμίζει το χιονισμένο τοπίο της εποχής.

Λευκό παλτό – Μια φωτεινή νότα στο χειμερινό ντύσιμο:

Γιατί να κολλάτε στις κλασσικές επιλογές του μαύρου και καμηλό παλτού, όταν μπορείτε να απογειώσετε την εμφάνιση σας με ένα λευκό; Το χρώμα του είναι ιδανικό για να ταιριάζει με οποιαδήποτε απόχρωση επιλέξετε για το σύνολο σας, κάνοντας την εικόνα σας πιο λαμπερή.

Λευκό σακάκι για casual chic σύνολα:

Εξίσου σημαντικό με ένα μαύρο σακάκι είναι και το λευκό. Μπορεί να συνδυαστεί τόσο με φούστα, όσο και με παντελόνι και να δημιουργήσει υπέροχα ντυσίματα για κάθε περίσταση. Φορέστε το λοιπόν φτιάχνοντας κομψά και θηλυκά σύνολα. Για να τα κάνετε ακόμη πιο ζεστά μπορείτε να φορέσετε ένα παλτό πάνω από το άσπρο σακάκι.

Το λευκό πανωφόρι μπορεί να απογειώσει ένα χειμωνιάτικο outfit:

 

Πέρα από το παλτό και το σακάκι σε άσπρο χρώμα υπάρχουν πολλά ακόμη πανωφόρια για να φορέσετε λευκό το Χειμώνα. Δοκιμάστε μια κάπα, ένα δερμάτινο μπουφάν, ένα κλασσικό jacket, μια γούνα ή ένα γούνινο γιλέκο. Όλα τα παραπάνω μπορούν να σας προσφέρουν την ζεστασιά και το υπέροχο στυλ που θέλετε για το χειμερινό ντύσιμο. Παράλληλα θα το κάνουν πιο φωτεινό και εντυπωσιακό.

Συνδυασμοί με άσπρο και μαύρο:

 

Ένας κλασσικός συνδυασμός χρωμάτων που μπορεί να συνθέσει ένα άκρως εντυπωσιακό look είναι το άσπρο με το μαύρο. Τα ασπρόμαυρα σύνολα αποτελούν την εύκολη και πολυαγαπημένη επιλογή των γυναικών για να φορέσουν λευκό το Χειμώνα. Δοκιμάστε το επιλέγοντας τουλάχιστον ένα άσπρο κομμάτι στο σύνολο σας ή έστω μερικές πινελιές λευκού σε κάποιο από αυτά.

Το λευκό ταιριάζει υπέροχα με τις nude – cream αποχρώσεις:

Ένας επίσης κομψός και πολυφορεμένος, αλλά πάντα εντυπωσιακός συνδυασμός χρωμάτων είναι αυτός του λευκού με τις nude αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι cream χρωματισμοί ταιριάζουν απόλυτα σε ένα άσπρο σύνολο. Του δίνουν τον τόνο χρώματος που του λείπει. Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε ρούχα στα δυο αυτά χρώματα και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Δημιουργήστε εντυπωσιακές αντιθέσεις με λευκό σε συνδυασμό με έντονα χρώματα:

 

Αν πάλι σας αρέσουν οι μεγάλες αντιθέσεις και τα χρώματα, φροντίστε να προσθέσετε ένα έντονο χρωματικά στοιχείο στο outfit σας. Προσθέστε λοιπόν μερικές πινελιές κόκκινου, πράσινου, μπλε ηλεκτρίκ κλπ σε ένα κατά τα άλλα λευκό σύνολο. Το αποτέλεσμα; Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση!

Λευκά αξεσουάρ:

Τέλος, αν το λευκό σας φαίνεται υπερβολικό για το Χειμώνα, μπορείτε απλά να επιλέξετε άσπρα αξεσουάρ. Οι σκούφοι, τα γάντια, τα κασκόλ και οι τσάντες αποτελούν μια πολύ ωραία ιδέα για να εισάγετε σε ένα σύνολο λευκό το Χειμώνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ