"Καλά έκανε" λένε παμψηφεί οι Έλληνες άντρες για τον Γουάινσταϊν - "Αν σας την πέσουμε σεξουαλική παρενόχληση, αν όχι αδερφές" - Η άποψη μου...

Διαβάζοντας στο ελληνικό διαδίκτυο σε διάφορες ιστοσελίδες τα σχόλια των ελλήνων ανωνύμων κατά 99 % κάτω απο τον καταιγισμό καταγγελιών εναντίον του παραγωγού του Χόλιγουντ Γουαϊνστάιν εντυπωσιάστηκα από την "αλληλεγγύη των ανδρών".

Μπράβο παλικάρια μου, μπράβο λεβέντες μου και μπράβο και σε αυτές που σας μεγαλώσανε με τέτοιες ιδέες.

Παραδέχομαι ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό το come out νωρίτερα, θα μπορούσαν όλες αυτές οι γυναίκες να μην έχουν φτάσει τόσο... μακριά στη σχέση τους με το Γουαϊνστάιν, θα μπορούσαν να έχουν αρνηθεί ρόλους, θα μπορούσαν, θα μπορούσαν, θα μπορούσαν...

Αλλά ώπα ως εδώ. Η τρομοκρατία των σεξουαλικών παρενοχλήσεων χιλιάδων αφεντικών, προϊσταμένων ανά τον κόσμο θα 'πρεπε να τελειώσει, θα 'πρεπε να αποθαρρυνθεί, θα έπρεπε να μπει ένα τέλος.
Και δεν θα μπορούσε να μπει ένα τέλος εάν δεν φτάναμε σ’ αυτό το ακραίο και - αρκετές φορές - ενοχλητικό και - πολλές φορές - ντροπιαστικό για τις ίδιες τις γυναίκες άνοιγμα στόματος.

Και να σας πω σε πόσους από σας, εμείς οι γυναίκες έχουμε βάλει χέρι στα απαυτά σας, σε πόσους από σας εμείς οι γυναίκες ως προϊσταμένοι σας έχουμε απολύσει επειδή δε μας κάτσατε, σε πόσους από σας εμείς οι γυναίκες έχουμε γίνει από δυσάρεστες έως βίαιες εάν δε μας κάνατε τα γλυκά μάτια. Και επιτέλους πόσοι και ποιοι από σας δεν ξέρετε τι σημαίνει φλερτ και μέχρι που φτάνει αυτό και τι σημαίνει φλερτ χωρίς να υπάρχει ενδιάμεσα το κίνητρο της εξουσίας.

Επιτέλους γίνεται πραγματικοί μάγκες και πάψτε να νομίζετε ότι σας περνάμε για αδερφές εάν δε μας φλερτάρετε. Εμείς οι γυναίκες γίναμε μάγκες γιατί έτσι αναγκαστήκαμε, γιατί υπάρχουν τέτοιες απόψεις σαν αυτές τις αισχρές που διαβάζω στο διαδίκτυο. Κρίμα και νόμιζα πως είχανε προχωρήσει οι Έλληνες άντρες.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που γράφουν τέτοια σχόλια στο διαδίκτυο είναι απλώς η μειοψηφία που θέλει να βγάλει μπροστά τέτοιες απόψεις και όλοι άλλοι οι σωστοί ή εκείνοι που ξέρουν, ότι αυτά συμβαίνουν, κάνουν την πάπια ή ακολουθούν το γνωστό ρητό "η σιωπή είναι χρυσός".

Καλό θα ήταν εκείνοι οι ανδρες που έχετε άλλη άποψη, να παρακαλέσω πολύ, να ικετεύσω να την εκφράσετε στο διαδίκτυο και όχι να μένει εντύπωση ότι οι Ελληνες άντρες είναι τελικά οπαδοί του τέρατος που λέγεται Γουαϊνστάιν και έχτισε ολόκληρη αυτοκρατορία με όπλο το χούφτωμα και τους βιασμούς για τους οποίους για την ώρα κατηγορείται!

Ιδού λοιπόν οι απόψεις και τα σχόλια που αλίευσα από το διαδίκτυο, πραγματικά δεν μας τιμούν!

Σχόλια κάτω απο την είδηση με τις καταγγελίες για σεξουαλικη παρενόχληση της βοηθού του 

  • "Η κόρη του Ομπάμα έκανε θητεία μαθητευόμενης στον Weinstein. Θέλουν να μας πουν ότι ο φάκελος του δεν είχε γίνει φύλλο και φτερό πριν θητεύσει;"
  • "Όλες οι φεμινίστριες πακέτο στην Σαουδική Αραβία."
  • "...αν τολμήσει όμως να κάνει σεξιστικά σχόλια εις βάρος μου θα τον καταγγείλω γιατί έχουμε και μια υπόληψη και ένα όνομα στην κοινωνία της Νέας Υόρκης!"
  • "Μυρίστηκε χρήμα η μικρή."
  • "Τα κορίτσια που πουλάνε το κορμί τους για το χρήμα τις λέμε κάπως. Τα κορίτσια που το πουλάνε για την καριέρα πως θέλετε να τα λέμε;"
  • "Όπου να 'ναι θα βγει και η Κουτσή Μαρία να πει ότι την βίασε (με προφυλακτικό ή χωρίς, δεν έχει σημασία), ο Γουάϊνστάιν!"

 

Για τις καταγγελίες της Τζενιφερ Λώρενς 

  • "Για να λεμε και την αληθεια, η λεγαμενη, την οποια θεωρω μετρια και απο ομορφια και απο ταλεντο, εγινε αυτοματα πολυ διασημη οταν διερευσε(ετσι μας λενε) κλεμενο βιντεο στο διαδυκτιο με προσωπικες της στιγμες. με λιγα λογια αν δεν ξεβρακωθουν ειτε σε βιντεο ειτε σε παραγωγο δε γινεται τιποτα."
  • "Μα είναι προφανές! Ο γέρος τη βίασε! Η κοπέλα που τον χούφτωνε συνέχεια αναγκάστηκε να του παίξει... σαξόφωνο μετά το τέλος της τελετής."
  • "Ε καλα, Η Λωρενς παιζει να εχει παρει το μισο Χολιγουντ! Δεν εξηγειται αλλιως πως μια τοσο μετρια εως κακη ηθοποιος εχει γινει σταρ!!!"
  • "Κακή ηθοποιός η Λώρενς; Μια χαρά ειναι"
  • "Ποτε δεν καταλαβα γιατι εγινε τοσο ντορος για αυτη την τυπισσα παντελως μετρια ηθοποιος και απο φατσα ειναι σαν φουσκωμενη γουρουνα μια βολτα να κανεις βρισκεις πιο ωραια γκομενακια απο αυτην"
  • "ο πρόβλημα του συγκεκριμένου τύπου είναι η εντελώς χάλια εμφάνιση του. Αν είχε π.χ την εμφάνιση του Brand Pit, τότε σχεδόν καμία δεν θα είχε πρόβλημα μαζί του και σχεδόν όλες ΔΕΝ θα έλεγαν δημόσια ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση, αλλά θα έλεγαν ιδιωτικά στις κολλητές τους ότι έζησαν μια ερωτική περιπέτεια μαζί του..."

 

Ηταν τελικά φίλος και υποστηρικτής των Ομπάμα να τα σχόλια 

  • "Πόσες παρακαλάνε να πάνε με κάποιον σκηνοθέτη ή παραγωγό για να πάρουν κάποιο ρολάκι..."
  • "Anδιασμέvoι" Χίλαρι και Oμπάμα από την δράση του φανατικού τους υποστnρικτή... φαvταστείτε τώρα ο τύπος να ήταν υποστnρικτής του Τραμπ..."
  • "Λοιπον.. ολοι ξερετε τι γινεται στο χολυγουντ. Σεξ, ναρκωτικα.. ζωαρα κανουν ολοι!! Ξαφνικα τωρα ολες θυμηθηκαν τι εγινε (ή δεν εγινε), χρονια πριν.. γιατι δεν ανοιξαν τα στοματα τους τοτε;; Γιατι απλα δεν θα ειχαν την καριερα που εχουν τωρα. Ειμαι σιγουρος ομως οτι αν καποιος ψαξει το παρελθον αυτων των κυριων, σιγουρα θα βρει ενδιαφεροντα πραγματα..."

 

Και η ειρωνεία μίας κυρίας 

Έχω να δηλωσω οτι ΚΑΙ εμενα με ειχε παρενοχλησει

Απάντηση 

Ε, και ??? εσύ τι έκανες κούκλα μου? Αυτές οι σαχλές κι ανόητες... εκμυστηρεύσεις, όλοι ξέρουμε γιατί βγαίνουν τώρα στο φως τής μέρας, μού θύμισε ένα ανέκδοτο που ήταν τής μόδας τον καιρό που κατά χιλιάδες τα Ελληνικά νιάτα φεύγανε για τις φάμπρικες τής Γερμανίας και τού Βελγίου τις Στοές. Συμπυκνωμένο τo καταχωρώ: Στο Σταθμό Θεσσαλονίκης η στιγμή τού αποχαιρετισμού κλαίει και θρηνεί η νιόπαντρη γυναίκα και εξορκίζει τον άνδρα της να τής γράφει καθημερινά και να προσέχει τις πρόστυχες ξανθιές κι αχόρταγες Γερμανιδούλες... Και ο νεαρός σύζυγος βουρκωμένος κι αυτός να τάζει πίστη με 1000 όρκους... Μετά από έναν χρόνο με την ετήσια άδεια του επιστρέφει τσεπωμένος Μάρκα και άσωτη ερωτική φλόγα για στην καλή του γυναικούλα. Ε, αφού φάγανε και ήπιανε και τέλειωσε και η πρώτη βολή κατά ριπάς πιάσανε την κουβέντα τα τής Γερμανίας κι αν όντως οι ξανθιές Γερμανίδες είναι τόσο αχόρταγες στο σεξ όσο λένε εδώ. Ε, λέει αυτός πειστικά, υπερβολές, αν κάποιος αγαπά πραγματικά τη γυναίκα του το ξεπερνάει εύκολα... Να κάτι που έτυχε και σε μένα. Στην ετήσια εκδρομή τού εργοστασίου μια συνάδελφος Γερμανίδα με κόλλησε για τα καλά και στο γυρισμό καταλήξαμε στο σπίτι της. Ήπιαμε κάτι κι αυτή ξάπλωσε στο ντιβάνι τσίτσιδη και τράβηξε και μένα πάνω της... Αλλά την ύστατη στιγμή, στο ορκίζομαι, ήρθες εσύ μπροστά μου κι έσβησε με μιας ο αμαρτωλός μου πόθος... Σηκώθηκα έβαλα τα ρούχα μου και έφυγα μες στη βροχή. Την άλλη μέρα ούτε που μού μίλησε. Και μετά ενός λεπτού σιγή τη ρωτάει τώρα αυτός: Κι εσύ? πως τα πέρασες τόσους μήνες εδωπέρα μόνη? Αχ, αναστέναξε άβολα εκείνη και με ψιλή φωνούλα ψέλλισε. Και σε μένα συνέβη κάτι παρόμοιο με σένα, αλλά εγώ ήμουν από κάτω και δεν μπορούσα να σηκωθώ... Καλό βράδυ φίλοι μου (Ο.Ε.)

Τι γίνεται ρε παιδιά..? Όλες οι πικραμένες βγήκαν στη φόρα με τα απομνημονεύματά τους? Επειδή η τωρινή εποχή προστάζει να είναι οι άντρες φλώροι και οι γυναίκες μάγκες?

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ