Αχ παιδιά εμείς οι Λέοντες! Η έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31/1/2018 και η επιρροή της στα ζώδια

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς που είναι και Πανσέληνος, φέρνει πολλά σημαντικά γεγονότα που θα επηρεάσουν περισσότερο το κομμάτι της ζωής μας που σχετίζεται με τον έρωτα, την δημιουργία και τα παιδιά...

ΚΡΙΟΣ

Όλη η προσοχή σας στρέφεται στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στα δημιουργικά σας σχέδια! Γεγονότα που σχετίζονται με αυτά, σας ωθούν στο να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σας, προσωπικών κι επαγγελματικών! Η σκληρή σας δουλειά μπορεί να σας ανταμείψει και οικονομικά!!! Κοινωνικοποιηθείτε και «εκμεταλλευτείτε» σωστά τις γνωριμίες σας για να προωθήσετε τα σχέδιά σας!!! Αν είστε δεσμευμένοι, η είδηση μιας εγκυμοσύνης θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα!!! Αν ανήκετε στους ελεύθερους, ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε και να βιώσετε μοναδικά συναισθήματα!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Το σπίτι κι η οικογένεια στο προσκήνιο! Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και τα οικογενειακά πρόσωπα σας απασχολούν και ψάχνετε τρόπο να βρείτε τις ισορροπίες σας! Αποφάσεις που θα πάρετε τώρα σχετικά με την οικογενειακή σας ζωή, θα επηρεάσουν άμεσα την κοινωνική σας εικόνα!!! Επιπλέον οικογενειακές υποχρεώσεις ενδέχεται να «κλέψουν» αρκετό από τον χρόνο σας! Νιώθετε δικαιωμένοι, μέσα από νέα δεδομένα που μπαίνουν στην ζωή σας, με σκοπό να την αλλάξουν!!! Μην γίνεστε προκλητικοί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σύμφωνα με το astrologos.gr, νέες ιδέες σας ανανεώνουν!!! Εδώ και καιρό σκέφτεστε πώς θα μπορέσετε να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει, ώστε να εκφράσετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας και να νιώσετε περισσότερο ελεύθεροι! Ταξιδέψτε και χαλαρώστε!!! Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και το επικοινωνιακό σας ταλέντο, για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να νιώσετε δικαιωμένοι από το αποτέλεσμα! Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορούν να σας βοηθήσουν αρκετά σε αυτό!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Οικονομικά θέματα σας απασχολούν και πρέπει να τα διαχειριστείτε ψύχραιμα!!! Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες που θα σας εκθέσουν αργότερα! Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, βρείτε τρόπο να τις τακτοποιήσετε! Το «εγώ» σας μπορεί να δυναμώσει και να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας, βλέποντας τους κόπους σας να ανταμείβονται, αρκεί να αποβάλλετε από πάνω σας ανασφάλειες που σας κρατούν πίσω!

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινάει για εσάς και είναι τώρα η ώρα που θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να πετάξετε από πάνω σας οτιδήποτε δεν δουλεύει και σας τοξινώνει. Μην εκφράσετε οποιαδήποτε απόφασή σας με αλαζονεία, για να γίνει πιο εύκολα αποδεκτή από τους γύρω σας!!! Επαγγελματικά θέματα μπορούν να σας δικαιώσουν, αρκεί να δουλέψετε σοβαρά και σε χαμηλούς τόνους!!! 

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε για λίγο στον χώρο σας, αν και οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν θα σας αφήνουν… Φροντίστε την ψυχή σας και επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που μετατρέπετε  τα εξωτερικά γεγονότα, μέσα σας! Βρείτε τις ισορροπίες σας, ώστε να διαχειρίζεστε καθετί που προκύπτει με περισσότερη ενέργεια και καλή διάθεση!!! 

ΖΥΓΟΙ

Ο κοινωνικός σας κύκλος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας αυτό το διάστημα! Φίλοι θα επηρεάσουν αποφάσεις που θα πάρετε και μπορεί νέοι φίλοι να μπουν στην ζωή σας! Αν δουλεύετε πάνω σε κάποιο συλλογικό σχέδιο, τώρα βάζετε όλη σας την ενέργεια και την καλή διάθεση, προσπαθώντας να υλοποιήσετε τις ιδέες σας με τον καλύτερο τρόπο!!! Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας απασχολούν ευχάριστα!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Μπορείτε να τολμήσετε να αλλάξετε επάγγελμα, αφού ο Δίας σας γεμίζει αισιοδοξία για το αποτέλεσμα!!! Μπορεί εδώ και καιρό να υπάρχουν θέματα που σας δυσαρεστούν κι έτσι τώρα παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε πορεία! Μπορεί να αποφασίσετε να δουλέψετε από το σπίτι ή να ασχοληθείτε με μια οικογενειακή επιχείρηση, θεωρώντας ότι είναι αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!!!

ΤΟΞΟΤΕΣ

Τολμήστε να αλλάξετε οτιδήποτε σας περιορίζει! Η ανάγκη σας να νιώσετε ελεύθεροι και ανανεωμένοι είναι μεγάλη! Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε όπως επιθυμείτε και αυτό σας χαλάει την διάθεση! Έτσι λοιπόν, παίρνετε την απόφαση να πετάξετε από πάνω σας τα βάρη! Ταξιδέψτε, προωθήστε την δουλειά σας και στο εξωτερικό και συζητήστε τις ιδέες σας με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν!!! Νομικά θέματα σας απασχολούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Βρείτε τρόπους να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές προς τρίτους!!! Διαπραγματευτείτε πάνω σε οικονομικές συμφωνίες με τρόπο που θα βγείτε κερδισμένοι όσο περισσότερο γίνεται! Μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας προβληματίσουν και θα σας βάλουν να σκεφτείτε σοβαρά τι πρέπει να κρατήσετε στην ζωή σας και τι όχι! Αποφύγετε να βγάλετε απωθημένα που θα σας βάλουν σε μπελάδες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Οι προσωπικές σχέσεις στο προσκήνιο κι εσείς ψάχνετε να βρείτε άκρη!!! Βρείτε τι δεν δουλεύει και διορθώστε το ώστε να κερδίσετε ισορροπία και κατανόηση μέσα στις σχέσεις σας! Δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα σχέση ή συνεργασία που μπορεί να σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα να λάμψετε περισσότερο, αρκεί να αποβάλλετε φόβους και ανησυχίες που σας κρατάνε πίσω! Η οικογένεια είναι δίπλα σας!!!

ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε την υγεία σας και βρείτε τρόπο να αποτοξινωθείτε!!! Θέματα που σχετίζονται τόσο με την καθημερινή σας εργασία, όσο και με την υγεία, σας απασχολούν με αυτή την έκλειψη! Αλλάξτε συνήθειες που δεν σας κάνουν καλό και υιοθετήστε καινούργιες που θα σας βοηθήσουν να έχετε περισσότερη ενέργεια!!! Αν η καθημερινή σας εργασία δεν σας ευχαριστεί, τολμήστε να κυνηγήσετε κάτι που θα σας ικανοποιεί περισσότερο!!!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ