O 18χρονος κούκλος γιος του Αντώνη Νικοπολίδη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Άξιος γιος του άξιου μπαμπά 

Στα ένδοξα χνάρια του θρυλικού τερματοφύλακα Αντώνη Νικοπολίδη φαίνεται ότι βαδίζει ο γιος του . Ο 18χρονος  Γιάννης, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, με  τις καλύτερες συστάσεις. Οι γνώστες μιλούν  για έναν γκολκίπερ που βαδίζει στα βήματα του πατέρα του και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα στη συγκεκριμένη θέση, έτοιμος να συνεχίσει την γεμάτη επιτυχίες ιστορία του πατέρα του.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε άλλον ένα "ιπτάμενο" Νικοπολίδη στα γήπεδα.

Επίσης την Πέμπτη,υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο  κι άλλοι δύο νεαροί από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο λόγος για τους δύο αμυντικούς Τάσο Μποσκουΐδη και Νικήτα Νικόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή τριών νέων επαγγελματικών συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-20 και Κ-17.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνεχίζει αδιάκοπα να επενδύει στην Ακαδημία του και να αξιοποιεί το έμψυχο υλικό της με στόχο την προώθηση του στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου μας. Το απόγευμα της Πέμπτης υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Νικοπολίδης, Αναστάσιος Μποσκουϊδης και Νικήτας Νικόλης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Γιώργος Παύλου ο οποίος ήταν παρών στη διαδικασία υπογραφής των συμβολαίων μιλώντας στο olympiacos.org δήλωσε: 

«Σήμερα είναι μια καλή ημέρα γιατί άλλα τρία παιδιά από την Ακαδημία έγιναν επαγγελματίες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αισθανόμαστε, μέσω της σκληρής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία, ότι επιβραβεύονται τα παιδιά και πετυχαίνουμε τους στόχους μας που φυσικά είναι και η στελέχωση της πρώτης ομάδας. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σ’ αυτό το κατώφλι και θα αξιολογηθούν το καλοκαίρι αλλά και στο απώτερο μέλλον».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ