Ζώδια: Η Άντα Λεούση παρουσιάζει όλα όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα - Ίσως ο έρωτας της ζωής σας είναι ακριβώς δίπλα σας...

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η Αστρολόγος - Μελλοντολόγος Άντα Λεούση παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις...

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται καινούριες ανάγκες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο, αλλάζοντας πολλά στην καθημερινότητά σας τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στον προσωπικό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα κληθείτε να ανταποκριθείτε άμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα δοκιμάζουν ακόμα και τα νεύρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και μην προβείτε σε απερισκεψίες που θα σας οδηγήσουν στα άκρα και θα χαλάσουν συνεργασίες χρόνων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να αναζητήσετε κάτι που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε με τα οικεία σας πρόσωπα τις βαθύτερες αλήθειες ή τις ανησυχίες σας.

ΛΕΩΝ: Για να σας καταλάβουν και να σας προσεγγίσουν από την πλευρά τους πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο και να μη λειτουργείτε μονόπλευρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον οργανισμό σας, πριν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχετε κατά νου και τις θεωρείται παρακινδυνευμένες, θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν είναι τόσο επικίνδυνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο ζείτε σε μια κατάσταση μπερδέματος ή ακαταστασίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις δε θα ξέρετε μέχρι που μπορείτε να προχωρήσετε ή να οπισθοχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί στη συνέχεια μεγάλη αντοχή σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που δε θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε το στυλ και την εμφάνισή σας, τολμώντας κάτι πιο μοντέρνο χωρίς ωστόσο να υποπέσετε σε υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τις οικονομικές σας διεκδικήσεις και αποφύγετε βιασύνες που θα σας οδηγήσουν σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον των εργασιακών σας θεμάτων και δείτε ποια σημεία είναι αυτά που πρέπει να αλλάξετε και ποια αυτά που πρέπει να διορθώσετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ