Όταν η Αντζελίνα συνάντησε την Μπριζίτ - Η πρώτη κυρία της Γαλλίας υποδέχθηκε την πανέμορφη κυρία Τζολί - (ΦΩΤΟ )

Το τετ α τετ μονοπώλησαν θέματα όπως η εκπαίδευση και η βία σε βάρος των γυναικών

Την Αμερικανίδα ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν στο μέγαρο των Ηλυσιών στο Παρίσι, δύο ημέρες μετά την επίσκεψή της σε έναν καταυλισμό Σύρων προσφύγων στην Ιορδανία, υπό την ιδιότητα της πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια και η σύζυγος του προέδρου της γαλλικής Δημοκρατίας είχαν συνομιλίες, στην αγγλική γλώσσα, για μία και πλέον ώρα.

Το τετ α τετ μονοπώλησαν θέματα όπως η εκπαίδευση και η βία σε βάρος των γυναικών, επισήμανε το προεδρικό γραφείο.

Μετά την άφιξή του στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας, το ζεύγος Μακρόν έχει ήδη κάνει δεκτούς πολλούς αστέρες της σόουμπιζ, που έχουν αναπτύξει παράλληλα και ανθρωπιστικό έργο, όπως τον μουσικό Μπόνο (που πρωτοστατεί στη μάχη για την αντιμετώπιση της φτώχειας) ή την τραγουδίστρια Ριάνα (που μάχεται για το δικαίωμα στην εκπαίδευση).

Η Αντζελίνα Τζολί, η οποία βρίσκεται το Παρίσι στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής εκστρατείας, επισκέφθηκε την Κυριακή Σύρους πρόσφυγες στον τεράστιο καταυλισμό Ζαατάρι, στη βόρεια Ιορδανία. «Απευθύνουμε έκκληση στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας να δράσουν για τη διευθέτηση της σύρραξης και την οικοδόμηση της ειρήνης στη Συρία» δήλωσε η ηθοποιός

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ