Ο Στέλιος Διονυσίου για το επεισόδιο με αστυνομικό: "Έχω διαβάσει & ακούσει τα άπειρα για το περιστατικό..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πρωινή εκπομπή του Epsilon μίλησε ο λαϊκός τραγουδιστής για όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην προσωρινή του κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων.

Λίγο πριν μεταφερθεί στο Mεταγωγών και πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο Στέλιος Διονυσίου περιέγραψε στο "Φτιάξε καφέ να στα πω" το πολυσυζητημένο σκηνικό με τον αστυνομικό.

"Έχω διαβάσει και έχω ακούσει τα άπειρα. Αισθάνθηκα μια αδιαθεσία μια δύσπονια, μίλησα με τον ασφαλιστή μου το νοσοκομείο που είναι στην ασφάλισή μου ήταν προς τα εκεί που ήταν κλειστοί οι δρόμοι, παρακάλεσα και ζήτησα να πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Δεν με αφήνα να περάσω και πάνω στον πανικό μου και στην αγανάκτησή μου πέρασα την κορδέλα, το αυτοκίνητό μου έσκισε την κορδέλα και συνέχισα την πορεία μου μέχρι το νοσοκομείο, είδα ότι προκάλεσα μεγάλη αναστάτωση και σταμάτησα" ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης.

"Σέβομαι την ελληνική αστυνομία, δεν χτύπησα τον αστυνομικό όπως ο ίδιος ισχυρίζεται και μάλιστα υπάρχουν και πολλοί μάρτυρες. Μάλιστα έκανα κι έναν βαρύ όρκο, που δεν συνηθίζω στη ζωή μου. "Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δεν σε χτύπησα, εσύ του λέω ορκίζεσαι ότι σε χτύπησα"; Και μου απαντάει "τι είμαστε παιδάκια να κάνουμε όρκους;" Καταθέσαμε και οι δύο μήνυση, εκείνος αφέθηκε ελεύθερος, εγώ κρατήθηκα" κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ