Σκότωσε την κόρη της αφού την αλυσόδεσε - Τι οδήγησε την μάνα να γίνει Μήδεια

Σοκάρει η άγρια δολοφονία της 37χρονης Irina Moskvitina από την 66χρονη μητέρα της. Την αλυσόδεσε και τη χτύπησε μέχρι θανάτου.
 

Η μητέρα της την αλυσόδεσε και τη χτύπησε μέχρι θανάτου, με αποτέλεσμα η Irina Moskvitina να υποκύψει στα τραύματα της σε νοσοκομείο στη Μόσχα στο οποίο μεταφέρθηκε ενώ την ίδια στιγμή η μητέρα της κρατείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της φρίκης οπού η 37χρονη μοιραζόταν με την μητέρα της, βρέθηκαν χειροπέδες, μπαστούνια και ίχνη αίματος.

Η 66χρονη Olga Mostvitina, φέρεται να αλυσόδεσε την κόρη της για να της απαγορεύσει να βγει από το σπίτι, ενώ αργότερα τη χτύπησε μέχρι θανάτου.

Μια θεωρία θέλει την 37χρονη Irina να ήταν εξαρτημένη από τα ναρκωτικά, και επειδή η οικογένειά της δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά την απεξάρτησή της, την κρατούσαν αλυσοδεμένη.

Η Irina είχε μετακομίσει στη μητέρα της μετά από καβγά με τον σύζυγό της. Με τους γείτονες να δηλώνουν ότι η μητέρα της φερόταν σκληρά στην 37χρονη, κατηγορώντας την για «άσεμνη συμπεριφορά».

Συχνά ακούγονταν φωνές και ουρλιαχτά από το διαμέρισμά τους. «Η Irina μου είπε ότι μάλωσε με τον σύζυγό της και πήγε να ζήσει με τη μητέρα της. Η μητέρα της τη μισούσε. Δεν ήθελε ποτέ την Irina. Δεν ήθελε να τη γεννήσει» δήλωσε φίλη της 37χρονης, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Irina δεν κατάφερε ποτέ να την αντιμετωπίσει. «Της φώναζε πάντα και την κατηγορούσε πως έκανε άστατη ζωή. Αλλά η Irina δεν έβγαινε ποτέ έξω. Την περασμένη εβδομάδα της είπα να μείνει σε μένα, αρνήθηκε και μου είπε πως θα τη σκότωνε η μητέρα της».

Η Olga Vradiy που ερευνά άγρια εγκλήματα ανέφερε ότι η 37χρονη είχε σοβαρά σημάδια γύρω από τους καρπούς της και μελανιές στο κεφάλι της. «Ψάχνουμε να βρούμε πώς έγιναν τα τραύματα», αναφέρει το danviet.vn.

Γείτονας των δύο γυναικών ανέφερε πως η μητέρα της Irina υποστήριζε πως η κόρη της είναι εξαρτημένη από τα ναρκωτικά. «Δεν υπήρχαν χρήματα για απεξάρτηση και έτσι είχαν συμφωνήσει να τη δένει όταν είχε συμπτώματα στέρησης».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ