Στα 3 καλύτερα All-Inclusive Resorts στον κόσμο τα ξενοδοχεία Ikos Olivia και Ikos Oceania (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Στα φετινά Travelers’ Choice Awards του TripAdvisor

Την 1η και την 3η θέση στην κατηγορία "Top All-Inclusive Resorts" στον κόσμο κατέκτησαν τα Ikos Olivia & Ikos Oceania  του ομίλου Sani Resort & Ikos Resorts στα φετινά Travelers’ Choice Awards του TripAdvisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού.

Τα δύο ελληνικά resorts βρέθηκαν στην κορυφή της κατηγορίας τους στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα ήταν και τα μοναδικά ευρωπαϊκά τα οποία κατάφεραν να μπουν στο παγκόσμιο top-10, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου της Ikos Resorts, θυγατρική του ξενοδοχειακού ομίλου LBRI, με βασικούς μετόχους τους κ.κ. Σταύρο Α. Ανδρεάδη και Ανδρέα Α. Ανδρεάδη, τον κ. Mathieu Guillemin, την Oaktree Capital Management LP, τη Goldman Sachs Asset Management, τη Hermes GPE και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια.

"Η πορεία των Ikos Olivia και Ikos Oceania από τη 2η και την 6η θέση, αντίστοιχα, των World's Top All Inclusive Resorts του 2017, στην 1η και την 3η θέση της αντίστοιχης λίστας του 2018, αντανακλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δέσμευσή μας να εξελίσσουμε και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας διαρκώς και αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη του κατά πόσο οι προσπάθειές μας να προσφέρουμε ένα καινοτόμο και εξατομικευμένο πακέτο διακοπών ανταποκρίνονται ουσιαστικά στις προσδοκίες και τις επιθυμίες των επισκεπτών μας. Κυρίως όμως, αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση και επιβράβευση των ανθρώπων μας, οι οποίοι εργάζονται με ακατάπαυστη διάθεση και μεράκι ώστε κάθε στιγμή, κάθε εμπειρία των επισκεπτών μας να είναι μοναδική. Χωρίς αυτούς, μία τόσο σημαντική διάκριση θα ήταν αδύνατη" σημειώνει εκ μέρους της διοίκησης του Sani Resort & Ikos Resorts ο κ. Δημήτρης Κοντός, Chief Operations Officer του ομίλου.

 

Η αλυσίδα διαθέτει τρεις μονάδες στην Ελλάδα, ενώ το 2019 αναμένεται η δημιουργία νέου ξενοδοχείου στην Κω. Με συνολικά επενδυτικά σχέδια της τάξης των 250 εκατ. ευρώ, ο όμιλος υλοποιεί ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερες από 2.000 νέες θέσεις εργασίες στις τοπικές κοινότητες.

IKOS OCEANIA

Στην καρδιά της Χαλκιδικής, το φιλόξενο Ikos Oceania προσφέρει καθηλωτική θέα προς τη Μεσόγειο.



Το Αιγαίο περιβάλλει από παντού αυτό το φιλόξενο ξενοδοχείο, παίζοντας διαρκώς με τις αισθήσεις: οι όμορφα διαμορφωμένοι κήποι του απλώνονται κυλώντας απαλά προς την ιδιωτική παραλία, ο παφλασμός των κυμάτων ταξιδεύει μέχρι το μπαλκόνι σας και τα φώτα από τις βάρκες λαμπυρίζουν στον νυχτερινό ορίζοντα. Ατέλειωτες δυνατότητες ανοίγονται μπροστά σας. Τα πάντα είναι όπως πρέπει και παρουσιάζονται με κομψότητα και μικρές πινελιές πολυτέλειας που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Το Ikos Oceania προσφέρει συνολικά 290 όμορφα διαμορφωμένα δωμάτια και σουίτες, που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια, και στην πλειοψηφία τους διαθέτουν ιδιαίτερο μπαλκόνι. Την ίδια στιγμή, το κτίριο της Deluxe Collection θέτει νέους κανόνες στην ευχαρίστηση.

Στο Ikos Oceania οι γαστριμαργικοί ορίζοντες εκτείνονται πέρα από κάθε φαντασία. Τέσσερα εστιατόρια à la carte μετατρέπουν κάθε δείπνο σε μια γαστρονομική εμπειρία, ενώ το Dine Out ξεναγεί τους επισκέπτες σε μερικά από τα καλύτερα τοπικά εστιατόρια.

Μια ανέγγιχτη, χρυσή αμμουδιά που εκτείνεται σε μήκος 350 μέτρων, στολισμένη με έλατα, και με τη θάλασσα της Μεσογείου να παίζει στα πόδια της. Αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους του Ikos Oceania.



Χαλαρώστε, αναζωογονηθείτε και ανανεωθείτε στο Ikos Oceania. Το γαλήνιο περιβάλλον του Ikos Spa, με τη φροντίδα της εταιρείας Anne Semonin, υπόσχεται να απομακρύνει κάθε άγχος της καθημερινότητας και να προσφέρει στους φιλοξενούμενους την αίσθηση των πραγματικών διακοπών.

IKOS OLIVIA

Αξιοποιώντας τη μοναδική θέση του στον Τορωναίο Κόλπο της όμορφης Χαλκιδικής, το σύγχρονο, αυτό, συγκρότημα εκτείνεται σε μια υπέροχη έκταση 90 στρεμμάτων.

Αρχαία ελαιόδεντρα και έλατα που σπέρνουν την ευωδιά τους δημιουργούν σκιερές και κρυμμένες γωνιές σε όλη την έκταση του ξενοδοχείου, ενώ το περιποιημένο γρασίδι κυλάει μέχρι τη λευκή αμμουδιά όπου συναντά τα δροσερά νερά του Αιγαίου. Στο Ikos Olivia ο κομψός σχεδιασμός παντρεύεται με τη διακριτική πολυτέλεια, για να προσφέρουν ένα ζεστό καλωσόρισμα ακόμα και στον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

Ευρύχωρα δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόου χαρίζουν απεριόριστη θέα προς το δροσερό καταπράσινο τοπίο που εκτείνεται μέχρι το πέλαγος, τους υπέροχους, περιποιημένους κήπους και τις πισίνες αποκλειστικής χρήσης, αλλά και τις άνετες βεράντες. Πρόκειται για την επιτομή της σύγχρονης κομψότητας.

Το Ikos Olivia προσφέρει μια εντυπωσιακή γαστρονομική ποικιλία από σύγχρονες, ελκυστικές και γευστικά προκλητικές επιλογές, με εξαιρετικά μενού, τα περισσότερα δημιουργημένα από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin. Ένας κόσμος με αξεπέραστες γαστρονομικές δυνατότητες.

Η χαλάρωση είναι μια τέχνη που ο καθένας μπορεί να κατακτήσει εύκολα στο Ikos Olivia. Το περιβάλλον, οι πισίνες, οι παραλίες και το Ikos Spa συνθέτουν ένα καταφύγιο ηρεμίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να καταφύγουν αναζητώντας μια εμπειρία πολυτελούς περιποίησης.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreecenews στις 29/1/2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ