Πρεμιέρα για το Sunday Live: Οι δαιμόνιοι Νίκος Μουτσινάς & Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζουν τα καλύτερα με εκλεκτούς καλεσμένους!

Δυναμικά επιστρέφει ο ΑΝΤ1 στην prime time ζώνη με μία πρόταση και ένα δίδυμο που θα κάνουν την Κυριακή... την πιο fun ημέρα της εβδομάδας!

Από σήμερα και κάθε Κυριακή στις 21.00, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς θα μπαίνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά στα σπίτια μας, με το Sunday Live, ένα ζωντανό, family, entertainment show, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Ένα “variety” πολυεπίπεδο πρόγραμμα, με διαφορετική αισθητική προσέγγιση. Γρήγορο, διαδραστικό, διασκεδαστικό, γεμάτο παιχνίδια, πλούσια δώρα, εκπλήξεις, φάρσες, και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

 

 

Το show αποτελείται από πολλές διαφορετικές ενότητες. Οι παρουσιαστές θα παίζουν, θα βρίσκονται εντός και εκτός πλατό και δε θα αφήσουν καλεσμένους, celebrities, guests, κοινό και τηλεθεατές σε ησυχία, με αμέτρητα και απολαυστικά challenges. Ακόμη… θα δούμε πώς "ο μικρός Νίκος και η μικρή Ζέτα", με τον αυθόρμητο τρόπο τους θα φέρνουν σε δύσκολη θέση  τους καλεσμένους της εκπομπής… Εν δράσει σε κάθε live και η Τζένη Μελιτά.

Με μία φράση, στο Sunday Live καλεσμένοι, κοινό αλλά και τηλεθεατές  γίνονται ένα! Ο καθένας μπορεί να αιφνιδιαστεί κατά τη διάρκεια του show, να κληθεί να παίξει ρόλους και παιχνίδια εντός και εκτός πλατό, διεκδικώντας πολλά δώρα! Οι πρώτοι καλεσμένοι είναι έτοιμοι; H απάντηση απόψε στο 1ο live, όπου σε ρόλους έκπληξη θα απολαύσουμε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Καίτη Γαρμπή, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Μαυρίδη.  Μαζί μας  και ο θίασος του Grease.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ